Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije tacno da je jeftino ici na Bahame zimi, jer je visoka sezona od polovine decembra do polovine aprila, kada nema uragana, nocenje je od 200 dolara pa na vise, Bahami su preskupi i za Amerikance a kamoli za nas, . kliks nam navodi top destinacije u zemlji koja je treca na svijetu po stopi nezaposlesnosti i prva na svijetu po stopi nezaposlenosti mladih.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
to je sve mickin dim za zagrebacki advent!
evo ne znam gdje bih prije
Necete vjerovati, ali nisam bio ni na jednoj od te 3 destinacije!!!
Divno. ne znam koju ću prije ne posjetiti.
@TheGirlfromlpanema hahahahaha......
Bio u Quebec City. Kad hodaa ulicama Quebeca osjecas kao da si u proslom lijepom vremenu. Kočije ulicama, kaldrme, dvorac, iz daljine se cuje dolazak brodova u luku. Za mene jedan od najljepsih gradova za posjetiti. Ko god ima mogucnost obavezno otici!
@SamoNekSeNePuca I to tebi lijepo? Nema ništa ljepše nego kad prošetaš Ferhadijom, pa vidiš lijepe kockaste glave kako laganim potezima izbacuju dim i prave krugove, a zalijepi te sjajni ukus trešnje kojeg kreira nargila ili ti ga shisha. A tek ti momci koji to konzumiraju, sve ljepši od ljepšeg, zavrnutih tola i kratkih trenerki, obrijanih brada i oderanih glava od britvi. A tek kajla oko vrata.. Ma divota.
ofarbanih*
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
U dilemi sam, ne mogu se odlučiti, tako da neću ići.