Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto bosnje lupaju minuse ovima sto pricaju protiv turske a nisu makli dalje od dobojskog mora.
Spavaš na mome ramenu,umjesto jastuka sam ti ja ponudio,ja se ne usuđujem da dišem da te slučajno ne bi probudio..... Ponedeljak je pred vratima,al' niko ne smije, ni da ga pomene,i ljubimo se, ljubimo se satima, sve dok nas jutro ne opomene, Bože, koliko je volim.........
@zSU awww blago njoj... 💕 tamo je limit 😡 pa ti evo ovdje odgovora: @zSU kakvu sad sapunicu, lopove jedan? 🤔 zmajo, zmajo, ne zakuhavaj iz čista mira... 😄 nadam se da si ipak fino zaspao... 😉 uživaj u ovom danu... 🌞☕️ p. s. pošto su mi tamo izbrisali komentar, evo ti ovdje odgovor: znam ja da i među ozloglašenim klixovcima ima pravih muškaraca i pravih žena... malo nas je ali smo super... hahaha... 😆
@C.S. awww eh da je samo blago sad hoće i pin od kartice hahahaha.......pa čitam vas tamo na komentima kontam vidi sapunice ko španska serija hahaha...nek se kuha mora da bude sadržaj inače ne bi valjalo😉fino sam zaspao a izgleda da si ti prije čim nisi ništa pisala poslije he he......
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nije to baš kako se prezentira. Plaze uglavnom loše . U podričju što se zove Side je pijesak ali pretrpano sa hotelima. Ostalo kamenito pa i opasno za ulaziti u vodu.Gosti uglavnom iz istočne evrope. Nije tačno da ih ima iz 193 zemlje.Nema ni jedno ostrvo.Dosta hotela smješteno pored autoputa Antalya- Alanya gdje se i nalazi turska rivijera.
Turska je odlicna za evropsku sirotinju!Posebno ove godine kad su financirali rijevoz tako da su cijene aranzmana bile smijesne!Ogromna je to zemlja i logicno da imaju turista!Hrvatska je sasvim drugi tip turizma i njoj je njenih 20 mil dovoljno.Sad se samo gleda kako razviti pred i posezonu!Inace, hrvatska je druga u evropi po broju turista po glavi stanovnika, iza islanda!
@stern Nije Hrvatska problem, problem su Hrvati i njihov snobizam i bezobrazluk...
problem je sto je antalya turisticka destinacija za siromasne ljude. Imaju dosta turista ali svejedno malo zarade jer su cijene skoro pa dzabe tamo.
Zato kad ovde investiraju, sve plaćaju uredno, od projekata do radnika. To najbolje zna JUSUF PUŠINA koji ovde predstavlja njihovu firmu "ALANJA" koja vara sve redom uz njegovu pomoć. I koja je dobila svu zemlju od bazena na Otoci do semafora kod Kumrovca. GOTOVI SMO.
Mi zelimo bosnjake samo da nam dodu cistiti WC i da nas posluzuju, kao turiste NE.
Doktorirali turizam.