Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve to sve veze ima da to bude naslovna vijest na bosanskohercegovačkom internet portalu 2 sata? Jesi li ti normalan? Cijela država slavi pobjedu u fudbalu, igrači sletjeli na aerodrom, ima vijesti oko toga, mada bi bilo bolje da ih je još, ali naslovna je pola dana hotel u Singapuru? Normalan urednik je ne bi ni stavio jer nikome nije zanimljiva, što pokazuje broj i sadržaj komentara. Da ne govorim o tome da ne treba biti naslovna vijest. Stojim iza toga da je izbor vijesti, kao i procjena njene važnosti - ODRON.
Samo za tvoju informaciju, Hotel je potpuno nov, 4 zvjezdice, a nijansa mu nedostaje za 5. 15min setnje do centra grada. U slicnom hotelu u Singapuru, a i drugdje mozes za 120 Eur dobiti spavanje i eventualno dorucak.
Ova vijest je samo takav odron. Ovaj vid usluzivanja prisutan je vec 20 godina u hiljadama hotela sirom svijeta. Ja ne mogu da vjerujem da je vijest da je neki hotel presao sa BB, HB sistema usluzivanja na \"all inclusive\" bitna da se prenosi po svijetu. Odron.