|

Ako volite odmor pun raznolikosti, Sicilija je pravo mjesto za vas

Ako volite odmor pun raznolikosti, Sicilija je pravo mjesto za vas
14
D
DP
12.2.2020. u 14:22
7
komentara
14

dijeljenja
Ako volite odmor pun raznolikosti, Sicilija je pravo mjesto za vas Ilustracija: Shutterstock
Ne samo da ima predivne plaže, već ovaj italijanski otok krije razna iznenađenja i ima ponudu, doslovno, za svačiji ukus.
Mediteranski otok, Sicilija, bogat je historijom, kulturom baštinom i arhitekturom, piše Independent. Može se pohvaliti netaknutim plažama i prirodom, brojnim epikurejskim naslijeđima, a postoje i brojne domaće igre i aktivnosti.

Ilustracija: Shutterstock Ilustracija: Shutterstock


Zapravo, Sicilija je čudesan spoj drevnog i modernog. Sve to je čini idealnim odredištem za one putnike 21. stoljeća koji traže nešto drugačije.

Elegantni smještaj

Poslije istraživanja otoka konjem, biciklom ili brodom, prepuštajući se senzacionalnoj sicilijskoj kuhinji ili upijajući sunce na nekoj netaknutoj plaži otoka, dobro je znati da ovaj idilični niz luksuza ne mora završiti ni kada se vratite u smještaj. Rezervacija vile u agencijama osigurava da vaše otočko iskustvo uvijek bude zlatni standard. Bilo da tražite rezidenciju na vrhu brda sa zadivljujućim pogledom na Mediteran ili želite biti okruženi maslinicima u nekoj prirodi, njegove vile koje sami birate omogućavaju posjetiteljima uživati u opuštajućoj udobnosti, za razliku od bilo kojeg drugog mjesta.

 Senzacionalno vino Sicilije

Sicilija je odavno bila omiljena destinacija za sve ljubitelje vina i ništa nije bolji primjer za to nego vina Mandrarossa. Vina koja proizvodi više poljoprivrednika pokazuju drugu stranu otoka. Inovacija i eksperimentiranje su u središtu ove organizacije, a posjet vinogradu je obavezan za svakog posjetitelja enofila. Brend Mandrarossa dobija sve zaslužene pohvale među poznavateljima vina.

Ilustracija: Shutterstock Ilustracija: Shutterstock


Vile s nevjerojatnim pogledom

Prelijepa vila Le Cicale nalazi se u Menfiju, izrađena je od kamena i u središtu je tipičnih vinograda Sicilije.

Također u blizini plaže nalazi se arhitektonski dizajnirana vila Cipressi ( što znači "čempresi"), koja je ime dobila po drveću koje je okružuje.

Također postoji i ultra elegantna, moderna vila Essence, sa svojim panoramskim terasama, spektakularnim pogledom na more i sjajni Portopalo. Ima 6x12 metara dug privatni bazen, što vam omogućava stvoriti nezaboravne uspomene.

Ako želite odmor pun raznolikosti, Sicilija je pravo mjesto za vas.
Prijavi grešku


Komentari (7)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...