Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi nemamo pravo nikoga kritikovati i savjetovati kako treba živjeti i stacje normalno a sta nije sve dok na vlasti držimo 30 godina iste osobe koje jednostavno žive nas naš račun kao da su kraljevske loze.
I kod nas gatara, vidovitih na sve starane...k'o kad je Mujo išao kod razrooke Fate koja gleda u 4 kašika. Zvoni joj na interfonu a Fata pita: Ko je. A Mujo će: Grebem te vidovitu, ne znaš ko ti dolazi a da mi vidiš budućnost.
ovakvi smo i mi u očima civiliziranog svijeta. Ništa bolji.
Do se god kod nas vjeruje u sihire, zasto se smijemo ovima??? Macka???? Ne raditi utorkom??????
Ovo je Dačić obišao 100%
Šejtanluk.
nisu gori od Nas kako.god okrenes !
Treba otici i ljude pozivati u pravi monoteizam tamo. Spasiti ti od vjecne vatre Džehennemske
Zar nije mogao svemoćni bog da dobre vijesti raširi ravnomjerno po cijeloj planeti? Kako je dozvolio da ima ovoliko svetih knjiga i tumačenja? A i u tim knjigama je mogao ponešto korisno da stavi, kao npr. perite ruke prije jela ili recept za antibiotik. Baš kao da je sve izmišljeno.
Fucking voodoo magic, predator pt2 antologijska scena
https://www.youtube.com/watch?v=RikrsTLYylk
Fakat furka. U džamiju više moj taban kročiti neće. Piton je moj fetiš. 😊🐍
Bog će te nagraditi velikim pitonom! Samo da ne bude župnikov kao kod nas.