Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni su i slikovnica i bojanki odlični!! bravo!!
Drago mi je da je objavljen članak jer sam htjela kontaktirati izdavača/autora. Nazalost, ilustracije su vam katastrofalne. Prestrašne. Ilustrirani likovi kod čitalaca ne izazivaju nimalo lijepe emocije. Lica im nisu nimalo ugodna za pogledati. Većina dječijih likova u slikovnici su namrgođena. Posebno me zgrozio lik žene u šorcu i potkošulji kojoj su dojke ispale na sve strane koja s nekim likom također upitnog izgleda slika selfie ispred Sebilja. Krajnje neprimjereno za djecu.
Marketing čisti briše klix komentare saće tražiti od ministarstva da ga sufinansiraju jer će biti emisija šta djeca znaju o zavičaju pa otvorio agenciju ma dajte ba
Nema Capajeba ali zato ima Saraybada,
OKRENITE DJECU SADAŠNJOSTI I BUDUĆNOSTI!
I ovo neka vijest juče muharem prno ispred granapa smrdilo 5 min na 20 metara
Ovo je Saban, Saban ne konta, nemoj biti kao Saban!
TAKO JE!