Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Sigurnosna situacija u Acapulcu je zadovoljavajuća." , Irfano Nefez
@MusstafaGaragic Četnike niko ne nagovara. Oni su zli po rodjenju.
vako je i nekad Modrac bio a vako je i završio
steta bio sam tamo dvaput,tesko ce dostici nekadasnju slavu jer dominican republic,kosatrika,jamaica i naravno uskoro kuba uzimaju primat i turiste
na slici 7 u pozadini neki gringo surfer. Sigurno neki kokuz njemu ne smeta novonastala situacija.
srednji guz najbolji
Gledaj ti...kršćanski terorizam prolazi ispod kapi. mediji uglavnom šute. kad budale sa muslimanskim imenima naprave sranje ..zapad digne hajku I previjaju se po medijima ko Jürgen Kinsman u šesnestercu. .a katolički teroristi ukokali 50.000 ljudi I Bog te veselio.
Klinsman
Sad ne krivim ni oca ni majku tek sad vidim zivot sta je sirotinja ljude svadja pa i ljubav tad prestaje
isto tako se može reći i za Sarajevo
Prva slika... srednja!!!
Ovako ce za par godina pisati strani mediji o Sarajevu, navodeci da je ovo bio grad u kojem su se odigrale i zimske olimpijske igre, a sad je postao najnasilniji grad na balkanu i grad svakodnevnih oruzanih obracuna, grad kockastih glava, grad svakodnevnih redukcija vode, grad u kojem posten svijet nema sta traziti. Eto, zivi bili pa vidjeli.
sigurnosna situacija zadovoljavajuća