Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi ne ser*te dzaba, ovo je prelijepo !! Da vam je bar jedan dan biti na nekim od ovih mjesta.
čime li smo zaslužili ovu predivnu planetu,jedna od najvećih misterija
deseta slika
dobro ovo izgleda skroz...
lijepe slike, a jos ljepsi osjecaj sa fpv naocalama.
@MusaKesedzijaIsBack ... eejjj, sad me ima, sad nema. pos'o - kuca :D, gdje si ti? :) nema te bas dugo. nisam tamo bila nikako vise, rekla sam ti da sam rijetko koristila, a i tada znas zasto sam :)
@MusaKesedzijaIsBack ... jutro, musi :) razumijem te kakavgod da je razlog. vjeruj da bih i ja zeljela da me banuju hahahaha to mi je cini mi se jedino rjesenje da se vise ne vracam, mada mislim da cu i sama od sebe ... previse se izdesvalo, previse losih iskustava ... navratit cu maksuz da koju promuhabetim sa drustvom :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dje slika sa cevljanske koride?
Br.2 je savrsena... pa tek onda sveti Njofra😂😂😂😂😂
ko o cemu klitorix o dronu,df-u,sdp-u i svom hdz_u
Ima li gdje Srba :)
al' slika 19 :)
jel ovo bradina na trećoj :P