Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast druze! Uskoro namjeravam slican poduhvat, pa mi je ovo doslo kao dodatno ohrabrenje :)
Ovaj se na sehitluke u rikverc popne
Citat: "Putovanje biciklom kroz Evropu je kruna posljednjih dvadeset godina u bespuću van domovine." U bespuću van domovine ? MIslim, halo Klix ! U bespuću. Jedino ako ste mislili na Švedsku kao novu domovinu, pa bi u tom slučaju vaša rečenica možda i mogla imati nekog smisla. Inače, to me podsjetilo na jedan stari vic. Poslije više godina vratio se Mujo nazad u Bosnu. Pita ga suljo: "Gdje si bolan bio sve ovo vrijeme ?" "U Londonu". "Gdje ti je to ?" "Pa oko 1600 kilometara od Sarajeva."
Kaže Suljo: 1600 kilometara ! Auh hebote u kakvoj si ti vukoyebini bio..."
SVAKA CAST GOSPODINE PRLJA!.-ISKRENO, ZA MENE BI TO BILO PREVISE.
Svaka čast majstore. Pravi Banjalučanin i gospodin.
Ovi Blucani Bosnjaci, prava gospoda i daleko najbolji dio BiH stanovnistva. Ono ljudi su gospoda za sarajevske Srbe. Steta sto ih je vecina u Skandinaviji.