Komentari (244)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da bi covjek bio sretan.. treba shvatit da je za srecu potrebno vrlo malo.. velika ocekivanja stvaraju velika razocarenja..
ne kaze se dzaba, zivot cine male stvari. to je prava istina :-)
@eva711 upravo tako.. Velicina je u snagi uma :) Treba znat zivjet..ne znaju mnogi kako to izvesti :)
PRIKAŽI ODGOVORE (27)
Tako je vahida treba samo domace gledat...😀
Zato ja samo gledam horore, oni su realniji, hahah. Ma nijedan američki film nije ni blizu jednoj meks. ili turskoj sapunici gdje je sve tako crno- bijelo i totalno nerealno.
Samo jedna opaska. Hollywood nije odredio nikakve sablone. Svi smo svjesni da je to filmska industrija, nista stvarno. Problem lezi u nama samim. Umjesto da gledamo vedriju stranu zivota mi tavorimo i mastamo da nam je ono, da nam je ovo, krivimo sve i svakoga, a mi smo ti koji odlucujemo o svemu. Bez obzira na situacije trebamo pronaci snage da odaberemo ono najbolje u tom momentu.
pa sto nam bona ne rece koje su to jednostvane stvari koje muskarci zele? a joj
Šta da gledam onda ?? Turske serije i indijske sapunice ? Pa i budali je jasno da je to način da se pobjegne u vritualnu stvarnsot od brutalne relansoti za koju se guramo u 7 ujutro da prvi damo svoj glas ZA ! A nakon toga požuri odma na REPRIZU jučeršnje sapunice da se šta ne daj bože ne propusti. I tako se krati vrijeme do peMzije , a onda se digne 320KM i čovjek jednostavno ne zna šta bi onda od tolikih para !
flaq imas history channel, pa discovery, pa animal planet, pa kuhnje...To odmara a i saznamo dosta toga.
pa dobro, necemo ...nego, gdje ti radis, da me malo "obradis" :)
Večina žena bi da budu je3ozovne, a muškarci bi da je3u i tu nastaje problem!
a kako se sad ona preziva DJedović ili Đedović?!
TV je uredjaj koji je posve nepotreban u domacinstvu! Samo oduzima vrijeme!
Sve si ti to Vahida lijepo rekla , ali sve što si rekla može se primijeniti na čovjeka koji je zbrinut u svakom pogledu, finansijski, materijalno, stambeno, porodično, zdravstveno ... ukoliko se i pored svega osjete psihički nestabilni, onda sa njima stvarno nešto nije u redu. Sa druge strane imamo ogromnu populaciju nesretvih, suprotno od gore nabrojanog. Kako njima pomoći? Razgovorom do zaposlenja, do zdravlja...praznih džepova, djeca gladna?! I kažeš da ne krive državu???
Pitao bih Vahidu kao psihoterapeuta da uradi analizu Dalije Konakovic.Odnosno kako se predstaviti bezgrešno divno krasno sa milion fotkica a nemati komentara negativnih (jer je placen clanak pa ne dozvoljava se ) Kakav je to poremecaj i kako se tacno liječi ?
Ako ti neko kaze da je sretan ne znaci i da zaista jeste... pogotovo danas. Jos niko nije definisao srecu tako da se ona ne moze ni mjeriti, dijagnosticirati, opisati ni naslijediti. Holivudski filmovi imaju veze sa srecom taman koliko Marko Van Basten sa petom simfonijom...
Navede li igdje trenutnu političko-ekenomsku situaciju u BiH kao jedan od osnovnih uzroka lošeg mentalnog stanja stanovništva?
Bolje da se poceslja vec sto lupeta ovde gluposti...
Najbolje bi bilo da izbacimo televizore i kompjutere skroz iz kuca da ne gledamo kako normalan svijet zivi
Ma ja za sretniji život gledajte BH dnevnike i prenose skupština