Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja do 12-te godine mislio da se zovem glupane
nisi bio konj?
ahahahahahahah top komentar danas!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
slažem se, izvući maksimum što prije, jer džaba njemu inteligencija sa 25 a on misli da može sve u životu na guzove... na kraju postane šljaker sa iq 160, al jbeni šljaker
Onoliko koliko si se potrudio da naucis toliko si inteligentan... lazima i varanjem su se uglavnom kitili oni koji su bili najbolji u drustvu
Treba pogledati djecu psihologa. Njihovom logikom ta djeca bi trebalo da budu sinonim za nirvanu, sreću i ostvarenje punog potencijala na svim poljima. Jesu li takvi? Roditeljstvo je najbolje opisao ovaj čovjek. Ko se ne slaže sa napisanim, ne druži se dovoljno sa svojim djetetom. http://www.6yka.com/novost/128983/20-urnebesnih-izjava-o-roditeljstvu-komicara-luisa-si-keja Vi što nemate djecu a pišete na temu; Znati o fudbalu možeš samo ako igraš, ne ako gledaš u loptu.
Trud ne podrazumijeva uspjeh. Ne ocjenjuje se trud već rezultati. Takav je sistem evaluacije. Kad škole promijene pristup tome, onda će djeca i moći povjerovati onome što im roditelji govore. A ovako će misliti da nešto nije u redu s njima jer jedno im se kaže kod kuće a u školi se nešto drugo dešava.
A roditelji se hvale drugim roditeljima...
bome i psiholozi nekad potrefe ............ !!
Kren'o na ispit, ja mu kazem: -Pamet u glavu, dijete. Vraca se... - Ja podjonio sve. Rekoh: - Aferim. (...Nije svacije sevdalinku zapjevat'.)
tako se uči djeca pa onda postaju SDA "stručnjaci" za lopovluke...
Mater zarom stari opasacem pa ti sad skontaj.
Ma ove sa klix-a ne treba nikad pohvalit
Pa i Dragan Bursac kolumnista Buke pohvalio je javno malog rimokatolickog nacistu Antu iz Zapadnog Mostara kada je na televiziji rekao da zna razlikovati muslimana od katolika na ulici u Mostaru: Oni su malo tamniji od nas, tamnije puti. Ja ne smijem otici na njihovu stranu grada, bojim se da ce me prepoznati da sam Hrvat i to po boji koze. Zaista djecu treba pohvaliti u hrabrosti. Iznijeti ovakve bljuvotine, patolosku mrznju, sovinizam. Njegovi roditelji normalno su Covicevo glasacko tijelo.
bogami su naše političare opasno hvalili u djetinjstvu
opet neko istrazivanje? da hoce neko istrazit sto su ridjobradi i skvo mu svjetski pederi!
Maca Esencija objavila post na fb:Moja sestra je trudna!Jos neznamo jel nosi devojcicu ili decaka!!Tako da jos neznam hocu li postati ujna ili ujak.
Mame su političare u Protektoratu hvalile da su inteligentni da bi sakrile kompleks niže vijednosti.
Inteligencija u Bosni😂😂😂!Neprocenjivo
I zene isto.I kad mozes i nemozes svrsiti obavezno pohvaliti.