Komentari (321)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje sin peder nego sin nargilas.
ne zna se sta je gore
sutra na ulice idemo mi strejtovi, sto ne bi malo tegobio ljude o svojoj seksualnoj orijentaciji
dodji da vidis mene wahaha ne bi odolio
lud si
Trebaju i heterosexualci imati svoj pride nije fazon onda
Jarane ja sam hetero i ne pricam na sva zvona tako i vi prestanite da promovisete pederluk, kuci kad dodjete jebbbite se s kim hocete ne moramo mi to znati
I šta kaže crkva na sve ovo... Defanziva teška, kako nebi izgubili privelegije lagano prihvataju. zaLUTali narod...
TREBAMO I MI NORMALNI ORGANIZOVATI NEKU PARADU DA SE VIDI DA I NAS IMA..
Tesko narod kojeg su morali tjerati u skolu, a zene na silu oslobadjati iz kucnog pritvora ima sta pametno da kaze na bilo koju temu
Ne treba biti puno pametan da bi se ovakve bolesne manifestacije osudike. Ali ocito da ti nemas ni toliko pamet. Dijagnoza - retardiran si, a uz to ocito i bolestan.
Fuj fuj fuj. Bolesnicima je mjesto u bolnicama, jer nije sramota biti bolestan, a ne na ulicama da svoje bolesti i naopake standarde namecu zdravim ljudima. Odjebite vise
brate sta je ovo sve buljas do buljasa ko god da je napisao normalan komentar ubise minusi , a svaki komentar da je kao ovo sranje normalno sto ce sutra ta dva PEDERA usvojit normalno dijete i od njega napravit PEDERA , to je OK i to su ljudska prava ma brate GASNA KOMORA i MRS u PM sa's vit MINUSA :) :) :)
Pa ti bolesnici su toliko aktivni gdje god je to moguce da je to za nepovjerovati. Kladim se da je 99,99% tih bolesnika nakon ovakvih dogadjanja odmah aktivirano na po svim medijima gdje se pojavi izvjestaj o ovakvim povorkama bolesnika.
evo ja sam gay a presladak sam decko a heteroseksualci bi eksperimentisali sa mnom jer sam med medeni
sta je hejterske rugobe
Skup bolesnika koji prezentiraju svoju bolest zdravoj populaciji kao nesto normalno. Budi ti bolestan ali mojne meni pred oci i pred oci moje djece pokazivati svoju gadost i nastranost.
Ovo je grijeh po svim vjerama jos od Nuha. Bolesnici lijecite se. Kakva demokratija i prava.
nisi in ako nisi gay, novi je slogan HDZ_a promicatelja EU vrijednosti
Ogavno!
Šta je sad ovo IQ na kraju LGBT. Prije nisu imali IQ nikako.
I- je interseksualne osobe, a Q - queer osobe. Interseksulana osoba je u HR zakonom priznata.
zegren je uvijek bio pederski grad ? i prije rata !