{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Produžen rok za slanje fotografija o temi "San"

S
29.6.2012. u 09:29
10
Produžen rok za slanje fotografija o temi "San"
10
Produžen rok za slanje fotografija o temi  "San"
Zbog velikog interesa koji je izazvao naš konkurs za fotografiju o temi "San", produžen je rok za slanje radova do 16. jula.
Ovo je idealna prilika da pokažate svoj talent i kreativnost, bez obzira na to da li ste fotograf profesionalac ili amater.

Nagrada za najbolju fotografiju je madrac Memory (4+16) 200x90. Druga nagrada je nadmadrac Memory 200x90 i Memory jastuk. Treća nagrada je anatomski jastuk Visco.

Svoje fotografije možete poslati na email [email protected] Formular za prijave i propozicije možete naći na www.mojsan.ba ili na Facebook stranici Moj san.

Moj San madrace, jorgane i jastuke proizvodi kompanija Delibašić-poliuretani d.o.o. Kakanj, Bosna i Hercegovina. Kompanija je osnovana 1997. godine, a tokom godina, ime firme je postalo prepoznatljivo u industriji namještaja.

Od samog početka se prilikom proizvodnje koriste isključivo kvalitetni repromaterijali priznatih domaćih i svjetskih proizvođača, čime se održava visoki i stalni nivo kvaliteta proizvoda. U saradnji sa renomiranim belgijskim proizvođačem tkanina Deslee Clama razvijene su dvije linije madraca: madraci rađeni sa jezgrom od meke poliuretanske pjene i madraci sa žičanim jezgrom.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: