{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Pošaljite fotografiju o temi san i osvojite vrijednu nagradu

S
1.6.2012. u 09:34
26
Pošaljite fotografiju o temi san i osvojite vrijednu nagradu
26
Pošaljite fotografiju o temi san i osvojite vrijednu nagradu
Kompanija Delibašić-poliuretani, ponosni vlasnik brenda "Moj san", raspisuje konkurs za najbolju fotografiju o temi - san.
Svi zainteresovani iz Bosne i Hercegovine, ali i regije, mogu da se prijave sa svojim fotografijama.

Bez obzira na to da li ste profesionalni fotograf ili fotograf amater, ovo je idealna prilika da pokažate svoj talent i kreativnost. Autore najboljih fotografija očekuju vrijedne nagrade.

Nagrada za najbolju fotografiju je madrac Memory (4+16) 200x90. Druga nagrada je nadmadrac Memory 200x90 i Memory jastuk. Treća nagrada je anatomski jastuk Visco.

Svoje fotografije možete poslati na email [email protected] najkasnije do 2. jula 2012. godine. Formular propozicija i prijave možete naći na www.mojsan.ba ili na Facebook stranici Moj san.

"Moj San" madrace, jorgane i jastuke proizvodi kompanija Delibašić-poliuretani d.o.o. Kakanj, Bosna i Hercegovina. Kompanija je osnovana 1997. godine. Tokom godina, ime firme je postalo prepoznatljivo u industriji namještaja.

Od samog početka se prilikom proizvodnje koriste isključivo kvalitetni repromaterijali od priznatih domaćih i svjetskih proizvođača, čime se održava visoki i stalni nivo kvaliteta proizvoda. U saradnji sa renomiranim belgijskim proizvođačem tkanina Deslee Clama razvijene su dvije linije madraca: madraci rađeni sa jezgrom od meke poliuretanske pjene i madraci sa žičanim jezgrom.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: