Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko vam je lektor? \"BEZ DA\" je nepravilna konstrukcija u nasem jeziku i bukvalno prevedena s engleskog \"without ...\": Naslov treba biti: \"A DA NE DODIRUJETE VODU\"... i \"dodirnete\" je nepravilno, jer je svrseno stanje... Lektor: sjedi, jedan!!!
špica ovo....
@@Novi Pazar :D ZASTO NINDZO MISLIS DA ZNAS ME LICNO ? cuj ja sandzoo HAHAHAHAH, sto me nasmija :D idi sisaj kravu :D Lose si procitao burazeru. NP aka Sandzolini je ironija klocu :D
Jesi li ikada čuo za prezime, bosansko prezime Sandžaktarević, a da nema veze sa Sandžakom??? Raspitaj se malo pa ćeš vidjeti, glupi Pazarac, koji tvrdi da je Sarajlija (negdje pročitah), hahahaha
@SANDZO ADAAAAAAAA NOOOOOOO , ZAROBISHE IH U KUGLU :O ENE STA BI IM SAD RUSMIR REKAO...
http://www.mondo.rs/s178133/Magazin/Lifestyle/Hodanje_na_vodi_hit_leta.html
ENEEEEEEEE STO SE SANKA PO VODI. PAZI DA MICKI NE UPA\'NE U VoODU :D GRAS 4EVER ! SA GRASOM U SVEMIR I PONOVO NA ZEMLJU !
Ova prva slika je mocna,ova druga se moze i sa fosnom uradit