Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba napraviti pricu o bakilo izetbaru vrtoglavi uspon!
ja price jbt.. e moj novinaru,2x ponavljas 80% trzista da je drzao.4 od 5 Amera su bili njegovi klijenti,dakle opet 80% samo sto nam crtas kao da smo retardi. Da ti jaran kaze..trebao si poceti o njegovom djetinjstvu,je li isao u skolu..pa kako je postao sef narko kartela..pa da je tako mocan bio da se cak i kandidovao za predsjednika..da je ubijao te i te..gdje su ga ubili itd. E moj novinarcicu
tvoj username bas bode u oko... ali ti je komentar vrh
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ovakva priča kruži i po Kolumbiji samo što je tu kao sin ulogu preuzeo Bakir Izetbegović a kartel je SDA
Drago mi je da je neko primjetio sličnost. Ima i nekih razlika. Recimo u Kolumbiji da su ubili komesara policije na*** bi vrlo brzo. Kod nas ubiše Jozu Leutara, pokušaše ubiti Sefera Halilovića, Mušana sahraniše ko heroja na Kovačima, tik do predsjednika, jedinica Ševe dobila unosne poslove poput Gološa koji je glavni arhitekta režima i niko ništa ne zna osim Kebe, a on poludio.
heheheh bolji sdp koji je ukinuo vjeronauku samo gdje su većinski Bošnjaci :D :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
CITAT: Naime, Escobar nije žalio novca kako bi izgradio hiljade kuća za siromašne kao i drugu prateću infrastrukturu. Pa ovaj ESKO BAR je za Bakira CAR. Bakir svu infrastrukturu koju su izgradile komunisti koristi za ARAPE. NAravno da ne pravi stanove za sirotinju !
Ovo ja govorim, treba se okrenut kriminalu za javno dobro. Nema nam druge svi Marihuanu izvoz EU...
da i ja dam skromni doprinos ovom "clanku" i ljudima koji zele da postanu milijarderi How to Make Money Selling Drugs : https://www.youtube.com/watch?v=AxRVhgbVN9o :)
Imam mnogo para, imam mnogo kola, mnogi mene smatraju za rodjenog idola. Brojni katalozi stalno mi se nude, k?o poznate lepotice shto guraju mi dude. Rachun telefona prilicno je dug, i moja limuzina ima jako dobar cug, za mene karta sveta suvishe je mala , bogat sam - bogu hvala! Imam dvorce - shirom sveta, mnogim mafijashima ja sam prava meta, hotela zvezdica ne zna im se broj, ja udjem u apartman oni kazu da je moje, pitaju se drugi kako sve to ima, zakon kao nezna, uz pomoc kokaina daaaa, to je droga fina, dobija il' gubi sve zbog kokaina! Kokain - kokaina ? kokain!!! Dok me majka josh drzala u krilu, prva sam iskustva vec imao u dilu, a kada mi je zakon uzeo gram na silu, ja sa otisao u Brazil toga dobio na kilu, radio sam samo shto nije u redu, stajao sam uvek na ispucanom ledu, ne juri me odavno savezni MUP, jer - ha ha ha - nisam tol?ko glup! Nosim utoku, uprtu u djoku, kratko repetiranje u minimalnom roku, (bam bam bam) pretvara u fleku, njega uzimaju ljudi moji, bacaju u reku. Vlade sveta, ucenjuju mi glavu, zele da me smaknu I dostignu mi slavu, popisati ne mogu moju imovinu, kao shto ne mogu, da prismrde kokainu! Kokain - kokaina ? kokain!!! Ja sam izazov, kome ne mogu odoleti, na vrhu sam lanca koga deo si I tiiii!
Ne mogu da vjerujem da neki mogu porediti ovoga ubicu, koji je zlo ovog svijeta sa Bakirom( Molim Allaha da ga uputi Amin). Niste vi normalni. Ovi koji pricaju tako protiv Bakira da dodju na vlast mozda bi i gori bili od njega.
poucan clanak. Ova statistika pokazje da se u BIH-a 2 od 3 covjeka konzumira kokain .... i da bi vas komsiluk prodao za 30 KM.
I, kako je postao milijarder?
Ovo se zove skratiti pricu do maksimuma.
U kojem klubu je igrao ovaj eskobar :)
Narcos na netflixu najbolje govori o Efe Escobar. Druga sezona se ceka, thumbs up ;)
dobra serija ..... pokazuje kako se svi kupuju za 20 KM kao i u SDP-u....
Radi ovakvih naslova u novinama, djeca nam se i počinju drogirat i dilat . U članku uzdižeš njegovu moć, i bogatstvo koje je imo, a gdje priča o ubi'stvima i lošim stranama svega tog' ? I ovdje nigdje ne vidim " Kako je sin siromašnog farmera postao milijarder ", gdje je priča kako je doš'o do tog', osim što je navršio 35 godina ? xd
e jebiga tebi sve treba crtat....:D
-serija izašla prije nekoliko sedmica -počeli istovjetni članci oko njega kako bi se spomenulo da ima serija -neki naši portali se dosjetili da mogu prevesti i te članke, pa sad naši komentatori spominju da ima serija bleeee eeeee eeeee
Nije ti vjernost u genima lako bi svakog zamjenila ali ja sam tu da razumijem te Nemas ti srce u grudima kad' si me nevinog ubila ali cak i to ja razumijem Jer nije ovo s' nama laz ma mozes da se otimas al' u tudjem zagrljaju hladno je Potrazi me kad sloboda ti dosadi kada greh ti se osladi nemoj stati, samo se meni vrati Bicu tu dam me izdas bicu tu sve da priznas bicu tu kada sreca ti kaze ne da zagrlim te
Ću troši preko 2 000 $ na gumice da zaveze pare, sad se na ovu priču Balkanski kreteni pale o žalosti mila majko..
Odličan članak kao poticaj mladima koji nemaju posla. :DDD