Promo
32

Premium Meukow konjak od sada dostupan i u BiH

Kompania Masa d.o.o. je ekskluzivni uvoznik i distributer Meukow konjaka, čime je dodatno proširena paleta premium proizvoda u njihovom asortimanu.

Meukow konjaci se poslužuju od 1862. godine kao službeno piće na različitim evropskim dvorovima i kao protokolarno piće diplomacije, a danas je vrlo cijenjen na tržištima dalekog istoka. Dostupan je u skoro svim državama svijeta.

Feline boca oslikana moćnim panterom, predstavlja ikonu Meukow brenda. Fascinantni izgled boce upravo dočarava moć, eleganciju i kvalitet Meukow konjaka. Za proizvodnju se koristi najbolja sorta grožđa Ugni Blanc.

Poznavaoci kvalitetnih pića znaju cijeniti Meukow stil proizvodnje, koji odiše iskustvom i intuicijom pri odabiru delikatnih postupaka proizvodnje sa ciljem kreiranja vrhunskog spoja snage i dodataka, kreirajući harmonične i mirisne napitke premium kvalitete.

Među prepoznatljivim notama Meukow konjaka ćete pronaći bogatu kompleksnost cvjetnih mirisa, potom voćnih aroma, kao i kvaliteta drveta iz bačvi u kojima se godinama stvara. Sve ovo doprinosi kreiranju perfektnog balansa okusa i mirisa.

Odlikovan brojnim medaljama, ovaj brend će sigurno biti cijenjen i među najzahtjevnijim klijentima u Bosni i Hercegovini.

Zainteresovani klijenti mogu dobiti dodatne informacije i izvršiti narudžbe putem VIP club stranice www.masa.ba ili na [email protected].