Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrhunske koke budu ovdje.
Ne propustiti priliku da vam Erol i Tomo uzmu 50KM mjesecno za trcanje po Vilsu 😂
jesul ovo oni što su ih bake i nane izvodile u parkič do 15 godine pa nisu naučili trčat. al haj nikad nije kasno da se trči strasno .)) )
hajte vi, stići ću ja vas 🤪
samo vi nabavatie žena, muškarci će sami doći
Glavni sponzor.. gay zajednjca kantona Sarajevo
Kako bolan škola trčanja? pa ima li šta urođenije od toga? zar za to treba u školu. Evo ja osnivam školu disanja, prve prijave molim u komentaru. Hvala. Vidimo se uskoro na trenzima disanja.
@UdarNick i obavezno kad budes kakvo takmicenje organizovao u disanju zatvori glavne saobracajnice u sarajevu da kolaps nastane.
@UdarNick Pa kad si zadnji put trcao?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)