Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno je da sa ne zatucanom balkanu grade termoelektrane, hebo prirodu
Trum radi sve na tom da prirodna sredina postane dom za elitu, tamo gdje će i zrak prodavati a pravo na vodu će imati samo milioneri, poput njegove degradirane loze. Eto dragi ljudi pa pustite da se i dalje privreda razvija preko naših ledja. Dok daju milijarde za izmišljene sukobe, siluju narod i prirodu zajedno.
ako ce zemlje u razvoju biti najteze pogodjene mi cemo ostat definitivno netaknuti :D
to je najveca podvala u zadnjih 100 god....kakao zagrijavanje kakve pm..
a od kada imaju zvanične podatke? možda 100 i kusur godina unazad! to ništa ne znači.
Kao bioloska vrsta, covjek je, da bi opstao, upucen na cist zrak, vodu, zemlju i energiju. I jos biotop, koji cini raznolikost svih nastanjenih jedinki. Nabrojano i cini pojam ' okoline'. A onda, ima ekonomija. Ljudski izum. Nas sukob sa prirodom pocinje uvodjenjem ekonomije, a kulminira potrosackom, 'rastucom ekonomijom'. Izlaz? U umjerenoj ekonomiji, gdje je proizvodnja jednaka potrosnji, natalitet mortalitetu, potrosnji lokalnog, radikalan zaokret u filozofiji zivljenja.
Neka je, valjda ce jednom svima udariti u glavu da ovako vise ne moze.
ne nasedajte na ovu američko-kix propagandu! nikakvog nema "zagrevanja"... imaju samo posljedice onoga što ljudi, posebno "civilizovani" zapad rade majci prirodi (ovo se posebno odnosi na amerikance) "zagrevanje" im služi kao isprika i opravdanje za operacije geoinženjeringa za vojne svrhe
koga vise lazu prosla zima bila hladna u sarajevu isla temperatura do -24
Ja se juce zagrijo i prokuho, kad su turili onu Zerinu na Klix!
Ovdje Tuzlaci prednjace
slazem se, vec sad nam se vazduh usmrdio sta nas tek ceka..