Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Planina je raj ljeti !!!
Sve će to naši tajkunčići betonirat da ulože svoj sa teškom mukom otet novac, 99% pronevjeren obavljanjem javne funkcije. Jeste li pitali Načelnika smijete li šetati Bjelašnicom?
Jedva cekam cetrdesete da se i ja fizicki aktiviram i dozivim drugu mladost.
tad ces uci u krizu srednjih godina.
Ma nista ne valaja ovo puno polena ne moze se disat.
Stvarno je lijepo odo sutra da se malo protutnja gore
Ko windows xp
Zato se Bosna vijekovima zauzimala, al ne da se ona, ona pripada Bosancima i Hercegovcima a i dobrim ljudima dobrih namjera, niko nema prirode ko mi
Pa dobro tako je kad nemas love da ista drugo vidis.
Ma vidi lutkice sa brojem 156…on je modniiii stilist
Najljepši dar od Dragog Allaha
Pravi raj
Šutite, najgore što se može dogoditi Bosni i Hercegovini su domaći turisti i kese poslije, prazne limenke piva, cole, fante, lozenje vatre bilo gdje....
Ogadila mi se u ratu,kao i Treskavica...ne volim ih ni na slici vidjeti.
Po toj logici bi se trebalo gadit svako mjesto. PTSP je ozbiljan poremecaj.
Zna li neko je li obiljezena ova staza putokazima pa da se moze otici napraviti tura mimo utrke ?
ZNACI, SRUSITI ONE SKALAMERIJE OD BERILA KOJE JE NAPRAVIO U BABINOM DOLU DO ZICE SAME, ZNACI HALU, TERENE PREBACITI IZVAN ILI SKROZ DOLJE, ONDA TU NAPRAVITI VELIKO JEZERO, SA STRANE PRESADITI VELIKE BOROVE, STOTINE NJIH, A DO JEZERA NAPRAVITI ONE MALE KOLIBE TRADIOCANALNE, POSTOJI PROJEKT ZA NJIH.
NA VRHU SRUSITI SVE, METEOROLOSKU STANICU TAKODJER, DO SAMOG VRHA UKOPATI RESTORAN SA VIDIKOVCEM U KOJI BI ULAZILA GONDOLA.
Prelijepo je