Planika predstavlja: Najsavremeniji online shop u BiH i novu kolekciju jesen/zima 2019

Planika predstavlja: Najsavremeniji online shop u BiH i novu kolekciju jesen/zima 2019
127
Sponzorirani članak
4.10.2019. u 12:10
0
komentara
127

dijeljenja
Planika predstavlja: Najsavremeniji online shop u BiH i novu kolekciju jesen/zima 2019
Tehničkim i estetskim redizajnom, implementacijom novih i unaprijeđenjem postojećih funkcionalnosti, te olakšavanjem iskustva online kupovine, Planika je izradila modernu i reprezentativnu web stranicu koja u potpunosti prati aktuelne trendove i koja je u skladu sa svjetskim standardima, optimizovana za sve uređaje.
"Radi se o najkompletnijem online shopu na našim prostorima u okviru kojeg će svi korisnici biti u prilici pronaći posljednje modne trendove iz oblasti obuće i modnih dodataka", navode iz Planike.

Web stranica je zamišljena kao online platforma na kojoj će svi naši kupci i oni koji će to tek postati imati mogućnost da na jednostavan i brz način izaberu artikal iz udobnosti svog doma, bilo da se radi o cipelama, torbi ili drugim modnim dodacima.

Osnovni cilj online shopa je sigurna i jednostavna kupovina u okviru koje Planika ispunjava sve savremene i bezbjednosne standarde. Online shop svakom korisniku ove usluge nudi opciju da sam izabere način plaćanja koji mu odgovara, gotovinom prilikom dostave proizvoda na adresu ili putem interneta kreditnim i debitnim karticama. Svim ljubiteljima mode, kvalitetne i udobne obuće i modnih dodataka od ove jeseni na raspolaganju je više od od 1.000 artikala aktuelne sezone svjetski i europski poznatnih brendova.

Uz novu kolekciju jesen/zima 2019 otkrijte potpuno novo iskustvo korištenja planika.ba, te mnoštvo novosti iz svijeta obuće, kao i super ponude, aktuelne akcije i besplatnu dostavu na cijelom području Bosne i Hercegovine.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.