Promo
15

Planika & Gabor: Saznajte sve detalje VIP party-a bh. kompanije Planika i njemačkog brenda Gabor

U spoju tradicionalnog i savremenog ambijenta, u utorak 12. novembra, bh. kompanija Planika i njemački brend Gabor predstavili su svoju dugogodišnju saradnju, kao i potpuno novu dimenziju modnog svijeta inspirisanog ljubavlju i strašću prema cipelama.

Događaju je prisustvovao veliki broj zvanica, poslovnih partnera i prijatelja, a sve prisutne svojim prisustvom posebno je počastio vlasnik kompanije Gabor – gospodin Achim Gabor, kao i predstavnici Njemačke i Austrijske vanjskotrgovinske komore.

"Brand Gabor već 15 godina se nalazi u trgovinama grupacije Planika i postaje sve popularniji kod bh. kupaca. Bio sam jako sretan kada smo 2016 godine napravili dodatni iskorak u našoj poslovnoj suradnji. U protekle tri godine Planika za nas nije samo naš najvažniji poslovni partner u regiji nego i naš oficijelni reprezentant za Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru i Kosovo", istaknuo je vlasnik kompanije Gabor.

Posjetitelji su imali priliku saznati novitete za sezonu jesen/zima 2019, te upoznati se sa svim karakteristikama ekskluzivne linije obuće Gabor.

,"Za nas cipela je puno više od modnog dodatka, te joj kao takvoj posvećujemo veliku pažnju. U njih se zaljubljujemo, mijenjuju naš stav, siluetu, manire, ponašanja i raspoloženje", istakli su iz Planike.

Pored noviteta koji su predstavljeni, Planika je sve prisutne dame obradovala parom obuće iz Gabor nove kolekcije po vlastitom izboru, dok su pripadnici jačeg spola svoj ormar upotpunili univerzalnim novčanikom od prirodne kože.