Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja nekih glupih kometara....kad ti je dijete hiperaktivno upišeš ga na box,na karate,taekwondo.... barem je to lako. Ili nogomet,rukomet ili nesto...još ga nekad dobro iskanđijaš,ali prutom...i to je to. BATINA JE IZ RAJA IZAŠLA
Nema razlike, jedno i drugo za degenjeka da ne bi doslo do ovoga kao sto je objasnila @zenamacka287
Nestašno dijete ti jebe mater, a hiperaktivno i oca i mater ,dedu, nanu, strinu, amidžu i cijelu familiju
Kada se rodi djete, svako roditeljevo djete vidi i najbolje prepozna djete, i nikakvi bam stručnjaci ne trebaju! 😊
@TomosTori sta bolan ?
Kad citam clanke ovih kvazi strucnjaka, zapitam se kako li sam ja ispao normalan?
Hiperaktivnost je izraz za bezobrazno i neodgojeno derište. Kaže "moje dijete je hiperaktivno", a ono drugim ljudima po glavi skače. Malo više raditi s djecom, pričati i ok sve, inače će ga neko pesnicama odgajati kad poraste.
Kakva je ovo vise glupost sa etiketiranjem djece jer skacu, vristi, igraju se...Svemu se daju neka imena, dijagnoze, lijekovi, sta bi trebalo dijete od 5 godina, da mozda sjedi i meditira, dajte ljudi opustite se malo.