Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
100 ljudi, 100 cudi 100 muskaraca, 200 testisa.
@Masdasdsadrt... A Maria Kiri? (njen jedini peh je da ju je njeno naucno otkrice ubilo..) Inace, inteligencija je vrlo relativna stvar..naime neki ljudi imaju tzv inteligenciju za vizuelno, drugi za logiku, treci za matematiku i slicno..vrlo su rijetki oni koji su inteligentni na svim poljima. Tako recimo na standardnim testovima inteligencije, koji se sastoje od vizuelnih, logickih i matematickih problema jedan manji broj ostvari kvalitetne rezultate.. I to definitivno nema nikakve veze sa spolom. Takodjer, dobar dio djevojaka koje ja znam su nevjerovatno inteligentne.. pozdrav
A sta ako zmo vec to znali? :)
Jako intelegentno. Nebrukaj nas.
100 ljudi, 100 čudi. 100 žena, 200 sisa.
što se tiče inteligencije... mislim da je stvar jednostavna... kod muškaraca postoji veliki broj nadprosječno inteligentnih muškaraca, ali postoji i veliki broj ispodprosječno inteligentnih muškaraca... kod žena je najveći broj njih unutar prosjeka... pa tako imamo da je broj nadprosječno inteligentnih osoba na strani muškaraca, ali isto tako je i broj ispodprosječno inteligentnih osoba na strani muškaraca
Zamisli tebe sa mozgom...
Ako muskarci nisu pametniji od zena zasto onda nema ni jedne zene naucnice koja je vrijedna pominjana. Zamislite Einstein-a sa vaginom.
ja nikada nisam ni mislila da su muskarci pametniji,naprotiv...........
:*
vidi ovo :)
hvala Bogu da samo zenama ne odkucava bioloski sat .interesantno kako nas narod uvjek naljepi se na zene i stavljaju presiju psiholosku na zene zbog tog bioloskog sata.....lijepo je znat i da muskarcima isto tako odkucava kvalitet spermija...;)