Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo ga izmorim igrom onda on nema snage da se sa mnom raspravlja i nateže 😂😂😂😂😂
Najbolji savjet koji sam ja dobio je od moje matere koja mi je rekla da djeca ne slušaju nego oponašaju. Ako si ti vazda na telefonu, galamiš po kući, ne čistiš za sobom - ne možeš očekivati da dijete to radi. Dijete samo gleda i ponavlja za tobom.
Nekad mi lakse dodje bunar iglom iskopat nego sa malim indijancima na kraj izaci.
Najveci problem je upravo taj - PRICATI SA DJECOM , to je ono sto se zadnjih 20 godina u potpunosti izgubilo. Racunari, mobiteli, laptopi, tableti, kladionice, manikiri, pedikiri, teretane, fitnesi, noktici, obrvice ....... sve je to oduzelo odnosno svelo na minimum minimuma pricu sa djecom.