2. i 3. marta
499

Pet City Importanne slavi 1. rođendan: Slavljeničke pogodnosti za ljubimce i njihove vlasnike

Pet City
Pet City
Pet City Importanne, omiljena destinacija za ljubimce i njihove vlasnike, slavi svoj 1. rođendan ovog vikenda, odnosno 2. i 3. marta.

Ovaj rođendan označava ne samo obljetnicu Pet City Importanne, već i zahvalnost prema vjernim kupcima i njihovim krznenim prijateljima koji su pratili i podržavali rad omiljenog pet shopa tijekom cijele godine.

Kao znak zahvalnosti svojim kupcima, oba dana rođendana vas očekuje 15% popusta na cjelokupan asortiman trgovine. To je prilika koju ne smijete propustiti, tako da rezervirajte svoje vrijeme i pridružite se slavlju.

Pet City
Pet City

Pet City tim, kojeg čine doktori veterinarske medicine, stoji na raspolaganju svim svojim kupcima prilikom odabira najbolje hrane i vitamina uz savjete potrebne za njihove ljubimce.

Podsjećamo da u Pet Cityju, osim bogate ponude za kućne ljubimce, možete pronaći i brojne vrste malih ljubimaca, tako da ako već niste vlasnik ljubimca, požurite po svog novog prijatelja.

Posjetite Pet City poslovnicu u Importanne centru na nivou -1, ovu subotu i nedjelju, 2. i 3. marta i budite dio nezaboravne proslave. Naravno, svi ljubimci su dobrodošli.

Vidimo se na rođendanskom slavlju omiljenog pet shopa. Pet City - Vaši ljubimci, naša strast!