Bivši najdeblji čovjek na svijetu
5
Paul Mason: U svojoj koži osjećam se kao zatvorenik
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Britanski Nacionalni sistem zdravstva je za ovog bišeg poštara u proteklom periodu morao platiti preko 1,2 miliona eura. Toliko su platili za čovjeka koji se svojom krivicom udebljao kao svinja, dok mi prosimo kako bi svojim ljudima obezbijedili pare za liječenje. Užas!
eto imaš i da dobar kožnjak sebi skrojiš
U Velikoj Britaniji inače plaćaju za operacije ugradnje gastričkog bajpasa za osobe koje prekoračuju određenu kilažu. To su skupe operacije, ali pošto je to normalna država, i zdravstvo funkcioniše kako treba. Jeftinije im je plaćati ove operacije, nego lijekove konstantno do kraja života pretilih osoba. Jer nije kod njih k'o u BiH, da plaćaš zdravstveno, i opet kad ti treba kakav lijek, i njega plati. A Britanija puna nenormalno debelih osoba...
možeš ti puno bolje od ovoga, ostavi ga ;)
Ovo je apel googleu da otvori translate na Bosanskom, jer je ovim kliksovcima očito mrsko prevoditi sa hrvatskih izvora. Unaprijed hvala!
Frajer isti iskoristen kondom :/
Al` se ofucao kukuuuu
Neka od odstranjene kože napravi skupocjenu torbu i proda je za skupe pare.
Pazi početak članka: "Mason se počeo nekontrolisano jesti ..." Bar pročitajte šta piše prije nego kopirate sa drugih portala :-)
Ma dajte, sad mi treba da gledamo slike nekog idiota koji je od sebe napravio svinju, pa poželio o5 biti čovjekom, i sad se on kao ružno osjeća. Bljak i za njega i ko ovo objavi. Još malo pa ćete početi objavljivati kako čije govno izgleda...
...isti moj dečko...
Od svinjetine...
Košto je Veliku Britaniju više od rata u Libiji.
vlaska posla :p
Najveci triceps koji sam vidio :D