Zanimljiva priča iz Bijeljine
0
Pas je ogledalo svog vlasnika
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj sprci sve zivo na cetri noge, samo onjusi jel zeMsko i udri... Eto lik kaze na vlasnika a ja zagorio ko rostilj tava, lakse bih preplivao atlantic nego ga umocio ovih dana.
ako nemam psa, znači ne postojim u ogledalu, znači nema me???
\"ima psa koji je mješanac veoma jake ruske odgajivačnice i aktuelnog evropskog prvaka.\" zAKLJUČAK: Evropski prvak k.r.e.s.n.o. cijelu rusku odgajviačnicu punu pasa :-)
pogledaj ove slatke patuljke..Lule ih moze tri ponijeti na ledjima a dva u zubima..Mikiju nisu ni do koljena..;))))) ali su slatki ...nama bi trebalo 5-6 pa da bude veselo u kuci i da se ne svadjamo sa kime ce se igrati..voli te tajo...
Ko ne voli pse, ne mora, ali je dokazano da dijete bolje odrasta i intelektualno i fizicki uz psa, zato bezveze pricate da psi smrde itd, itd.....
A sta velis na ovaj sladak par pravih patuljaka...koliki si trebalo bi nam makar svakom po jedan pa da se mozemo igrati sa njima...voli te tajo.
ako je pas ogledalo svog vlasnika onda je srblje ogledalo pipe
Ne vrijedjaj svinje.
super, svaka cast. sretno u daljem radu!
a sad me izvinite odoh po sestru na lasvansku petlju zaradila je petobanku marka po marka nakupi se
Sa psima je život dvostruko ljepši, oni su kao vječita djeca koja nemaju sposobnost za zloću i koja na dobro odgovaraju dvostrukim dobrom. To zna svako ko je posvetio malo svog vremena ovim divnim bićima. Zato Igora potpuno razumijem i želim mu puno sreće u daljem radu.
kriticara, pa nije vijest, nego zanimljiva prica iz rubrike lifestyle. Jeste dosadni vi kriticari odkud ova vijestu, odkud ona vijest. Fakat.
A po cemu je ova vijst zanimljiva? Neko iz redakcije poznaje tipa pa malo besplatne reklame? Ne kontam!
Jeste, na slici je patuljasti pinc :)) imam jednog i svakome ko zeli nabaviti psa, preporucila bih da izabere bas ovu vrstu. Strasno su inteligentni, razigrani i privrzeni psi :)
kako te nije sramota za ramazan pitati za pse,gorices u vjecnoj vatri sa psicem fidom.
Svaka cast Igore. Samo tako. Ne znam mnogo o psima, zelim jednog za svoju unucad, pa bih te pitala dali je na slici patuljsti pinc i kako i gdje ga nabaviti. Naravno, da je stene, i koliko kosta.