Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
volio bi ga vidjeti u šupi kako cjepa drva
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzelaaaa aaaaaaa sve mi uzelaaaaaa
Evo moja nana kaze da je obicni pakash!
..... džuturum .....
kako je kedlav
Tip izgleda 30 godina starije. I lose. Kad deda glumi djecaka, ew.
ja mislio Merlin
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
hah
@tomicamalii znam osjećaj te muke i bruke...
Kacavenda Srbocigan na aparatima.
Ooooo komentatori nek vam ga šukne matori...!
bi me fras zdrefio
Tako izgledaju ljudi koji cijeli zivot prstom nisu mrdnuli.
Došo momak na trafiku i sav ljutit trgovkinji govori: -gopođo prodali ste mi stare kondome, svi su popucali evo da vidite, vratite mi novac da ne pravimo probleme.. Kad iza njegovih leđa progovori i jedan stariji gospodin: j este, jeste , haj što pucaju nego i spadaju ..
Isti ja, samo sam ja malko ljepši i zgodniji i mlađi :)
od ovog strahuju kurave u Liverpulu 😃
Bošnje bi ga volile podojit ovom čikici , to im je u genima .
...paljenje na bradonje, a pogotovo "dojenje" istim u ženskim krpicama je vično "nebeskom narodu" kojem je mozak ostao u 1389 godini... Ja o tome ne bi ništa znala, no ima jedan takav, zovu ga Kačavenda, navodno on zna dosta oko toga, pa mu se javi ;) ;) ;)
@0gledalce Slavni vladika Kačavenda poznatiji kao razbijač srBskih guzova :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)