Komentari (253)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je do očiju posmatrača. Svako je dovoljno lijep da se svidi nekome.
Svaka zena je lijepa na sebi svojstven nacin..
Meni su po ovim slikama sve privlacne :D mmmm
Ova zadnja je uljez, vjerovatno promotor kampanje, oće da svoju debelu guzicu infiltrira s ostalim normalnim ženama
Svaka osoba treba da ima dovoljno razvijen nivo samopostovanja i normalnog stava u zivotu da se osjeca lijepo u svom tijelu, ko god zeli neke promjene ima toliko vrsta sporta kojima se moze pozitivno uticati na svoj izgled bez bilo kakvih operacija!
Zadnja mladunce od slona...
Meni se sviđaju djevojke/žene sa naočalama i onako, malo, pozitivno luckaste
s naocalama? :))) a meni bio syeb kad sam morala poceti da ih nosim... kad ne lezi vraze :)))
Ma nema ništa ljepše kad djevojka/žena ima naočale, a jedan joj pramen 'nako neposlušno ispadne iz neobaveznog repa i padne preko lica. Još ako nema, ili ima sasvim malo šminke... Predivno
PRIKAŽI ODGOVORE (150)
Bez veze im je ova priča! Ko nije svjestan svoga tijela, nije svjestan ni samog sebe. Eto, oni fotografijama žele podstaći žene da se ugodno osjećaju u svom tijelu? Htjeli su reći da savršenih žena nema, da je sve puka imitacija? Itekako ima savršenih žena, ali te savršene žene paze na svoju ishranu, na način odjevanja, šminkanja. Paze i na stanje svoje duše. I takve žene, ma koliko izgledale nesavršeno u očima nekih posmatrača - sebi su savršene, a to je najbitnije!
Ladym, imaš ga pravo!
Mi kao ne znamo kako zaista izgledaju njihova tijela?!
...commie se sve udara po prstima :))
zenska ljepota je oduvjek zavisila koliko se pive popije......sto vise to ljepsa.................
za takve slucajeve,kombinujes viljamovku sa pivom :).............
ima i ona "ne moze ona biti ruzna koliko ja mogu biit p'jan" :D
čuj, real women, real bodies a tijela zgodnih žena su lažna? znači sve one sexi ženske su lažnjaci a ove debelguze su prave i realne žene.
Realne su i jedne i druge. Samo ove strpati pod "real women, real bodies"...je jednako pogresno kao i samo zgodne tete strpati pod isti slogan. Prodavanje magle.
slažem se, upravo sam na to i mislio. ovo je krajnje glupo i bezobrazno.
vala meni su ove sve odlicne,ko bira masturbira