Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
al zato cvjeta zanat oštrenja q__rčeva
Samo polozi razliku predmeta!
U zemane, Cigani su hodali okolo i oštrili noževe, maaka-zeee, popravljali kišo-bra-ne ... :-)))
Sad vozaju dzipove i imaju najnovije telefone..
Naostrio mi je noz i upropastio ga totalno. Kuvarski noz kojem je ispravio zakrivljenje i sad ne moze da klacka kad se sitni na dasci. Zadnji deo treba da je ravan do drske sa ostricom, on je ti skinuo jedno 3 milimetra i napravio mi stiklu, ma unistio ga je, iskrivio ostricu, kao da je ostrio ašov. Onako ga ne bi upropastio ni najveci neznalac. Ako imate skup noz ne nosite ga nikako kod ovog ludaka osim ako vam nije bitno kako izgleda. Lik ostri iz ruke na tocilu, za ašove je ok.
ko iole zna ista o ostrenju nozeva zna da se noz ostri samo sa vodenim brusom. ovo na slici sto ovaj cica radi je unistavanje ostrice kaljenjem i poselami se sa kvalitetnim nozem.
niko i neće da radi nešto od čega samo imaš za hrane džanko, omladina je pametna
Mi oštrimo samo nacionalizam. Hvala lijepo
Imas ti moj urac posla,neko prijavljuje svoj obrt preko tvog racuna a ti si tu samo da otvaras i zatvaras radnju svaki dan.
Sam ovaj Dzanko Papic poziva nekoga da se zainteresuje govoreci da je prljav posao i da niko nece da guta prasinu. Inace me nerivraju ove zanatlije koje samo kukaju a po dvije kuce imaju. Svoju dijecu su odbili od zanata jer su izgradili komplekse zato sto nisu nesto drugo radili i oni direktno odbijaju nasljedstvo tih zanata ako ne direktno onda indirektno komentarima negativniom i depresivnim. Zanat je emanet i ti ljudi snose tu odgovornost ako ista stanje je rezultat njihovog neuspjeha
Treba naučiti,valjat će za srba
I ostrenje nozeva se zove zanatom? A ide li se i u skolu za to?
4 godine onda mozes nastaviti 3+2, onda mozes i keramicke ostriti!
@Glupan98 hehehe...
Ja zalosti..........Ode Plakat....
Zar na Balkanu da odumire nešto što je osnova tog istog podneblja?!