Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka joj čast! To se zove hrabrost, principijelnost, odanost i istinska ljubav..
Ja sam mislio to napisati, ali taman završih neki poslić pa se umorio tako da nisam mogao tako fino posložiti ;) Slažem se s tobom ;)
...sad vam je svima najpametnije odćutat'...
LJUBAV JE POBIJEDILA OPET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JEEEEEEEEEEE...jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Svaka normalna djevojka bi isto učinila... Ja zaista vjerujem da ih i dalje ima u vladavini papanluka i nisko-moralnog ponašanja...
Divimo se i respektujemo stvari koje bi trebale biti standard i normala bez razmisljanja. Svaka cast ovoj zeni, jedna je od rijetkih koje bi zrtvovale svoj zivot za drugog kojem je pomoc potrebna i dokaz je da ga je iskreno voljela.
Voljela bih nekog ovako da me voli kao ona njega :) stvarno je to velika ljubav
i ja isto :)
Ovo je jezivo, psihopatologija
Pa ovo i jeste istinska ljubav.Zajedno u dobru i u zlu.
Svaka čast!
pssssssssssssssst......
Nadam se da ćete izdržati i da će njemu biti bolje.
ee moj boze....
Ova zena je zasluzila orden za hrabrost...
Zena No1: moj muz je super,ali je je nijem! Zena No2: moj muz je super, ali je gluh! Zena No3: jos da je slijep -bio bi idealan!
Toni Zdrav čovjek ima hiljadu želja, a bolestan samo jednu... nije sve za šalu..
Vic je vic i ..nije moj! ( moje je samo vrijeme?) Velika vecina reaguje najcesce emotivno i to je u redu. U odredjenom trenutku svi mi ( kao i u primjeru) ostavimo logiku,analizu ,iskustvo na drugu stranu. Jedna je stvar ostati covjek kada se radi o djetetu, a posve druga kada neko u trenutku odluci o svom zivotu?! Poznajem osobu koja je za mene naj osoba na zemaljskoj kugli! Imao je dvoje djece i usvojio jos dvoje iz Vijetnama!! Jedno dijete je oboljelo od neizljecive bolesti i taj covjek/ljudina je napustio posao da bi se brinuo o usvojenom djetetu! Svjesno. Priroda cini svoje i ta mlada zena ce pozeljeti sve sto imaju i ostale mlade zene. Sta ce se desiti kad se to neizbjezno dogodi? Realnost nije uvijek lijepa ali je realnost!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)