lifestyle
0
Novogodišnja odluka?
Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haj vas dvije ne serite molim vas!!!!! cuj sa "komponentnim debilima sa super nove"...e pa bolje i s tim "debilima"neg s vas dvije naaaaaaaaaaaaj komercijalnije cure u gradu sa!!!!!haj kad snimite jos jedan spot javite se,vise ste sifurale,ba,a ne jedan spot iamte i vi sad "zvijezde",heh...jeste al u...A u ostalom,ko vas slusa?!?!?! pa bolje tifu i amela i ostale slusat neg vaassss!! ccc...
i ja sam htio u Hamburg , kud ne odoh u PM. Oj kad ce moje oci opet na Kiez *panic*
novu godinu treba slaviti ispred pozorista....ali u new york-u...
samo ga treba dobro zabiti .......
iz dana u dan... iz godine u godinu.. ovaj grad sve vise napreduje... djece mi... ko ne zna sam sebi skontat kako ce mu najbolje bit... NEKA SE UBIJE!!!!
ja ču ga maloj zabit, pa šta god bude..................
nova godina ce se odratiti klasicno jednom dobrom pijankom i to je to. vjerovatno ce se svi oduzeti do bjesvjesti. Meni nije uspjelo za prosli docek da se ubijem ali zato 2 januara sa se komiro od tekile. Nekada je druga noc mnogo bolja od prve :)
Jeko popij iz moje cune mlijeko!
U gradu se slavi, pod nebom
hahahaha joj ovaj jeko1 je meni lud 300 na sat.heheheh!!!To jeko,napaljeni idiote!Zivjeli nacionalisti!
škoro ???????? užas, ne mogu da vjerujem
izgleda da ga je škoro dobrom zabio pod prečku !!!
ja ču s onom njenom malom novu dočekati u WC-u kafane Curry sa pjesmom: "rock me hany"...........
joj Dalal je gadna u p.m. isto lezbejka.ko ono zguzi ja mu kapu skidam.ne znas jel musko ili zensko.bljak ! aida je vec druga prica.njoj bi ga slozio bez imalo razmisljanja. jos da mi zapjeva pridji mi skini mi uuuuuuuhhhhhhhhhhhhh... oci bi joj ispale kad bi joj ga sukno ! nek joj je babo ratni profiter zaplatila bi ona za sve !!!
E vala DILANE rodila te mati sto pametno zboris...