Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
specijalnost im je također gledanje krajičkom oka... kao fol okrenuli glavu, ali krajičkom oka snimaju da lih ih gledaš ili ne ;)
... i onda kad skontaju da ih gledaš, onda se okrenu lafo totalno iznenađeni sa upitnim pogledom "mene gledaš?"
@SheRainee Kao da su zavrsili psihologiju ili barem neki kurs
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Naučnici Klixa? Jer ovo nigdje drugo ne piše. Koji ste vi uhljubi, kvazi portal novinari.
Opet neko istrazivanje.....sta ima "National Geographic" , nismo vas prepoznali. Molim vas sprovedite neko istrazivanje zasto "Macke ne prave tuzne poglede". Molim vas, molim vas, molim vas.
Kad ga Kinez skuva to je jedini pogled koji moze napravit
Eto oni znaju sta je tuzan pogled. Prvo im je ujutru da se pogledaju u ogledalo da vide kakva im je faca prije nego zagrebu po vratima da ih odvedu na pisanje
Koje su to lopine :) a osjecaju, itekako osjecaju. Pricao mi je jedan Srebrenicanin o svom psu koji je bukvalno pustio suzu prije nego ga je ovaj pustio sa lanca. Pas je predosjetio nadolazeci pokolj.
@Bodyfeat Ne znam šta ti nije jasno? Da li psi mogu da osjete strah? Mogu. Da li imaju oko sa suznim žlijezdama? Imaju. Da li su te njihove žlijezde pod nervnom i humoralnom kontrolom? Jesu. Šta ti nije jasno?
I moj tako, narucito kad ga nehranim 2-3 dana...
I oni namazani...😂
svjesni su itekako!
@BuggsBunny preciznije: Korejanci ;)
Pse uznemiruju idioti koji ih udomljavaju pa ih moraju voditi na jutrašnju i večernju šetnju, al’s’obzirom da im to dodije brzo, maltretira i sebe i kera... od insana nema većeg kera!
Zanima me da li isto vrijedi i za ljude?
Ja nekako najviše volim kad vidim neku sirotinju na ulici kako pruža ruku i sa onim tužnim pogledom moli za milostinju.Volim da stanem pored te osobe i da onda počnem sa psihološkim terorom i da joj držim jedno malo predavanje kako je jadna , kako je bijedna i kako odvratno izgleda kad sjedi i moli druge ljude za pomoć. I kad se tako ispričamo kupim jedan veliki sendvič i sjednem blizu te osobe i sa užitkom jedem samo da bi vidio tu osobu kako pati. Tako baš nahranim svoj ego!
Ta "sirotinja" obicno zaradi da dan vise nego ti
@djevojka.za.udaju hahahaahh Znači sirotinja si . Slušaj me ako želiš jedno predavanje samo me čekaj na čaršiji ili negdje drugo po želji ja dolazim momentalno da se iživljavam. Samo molim te stavi parfem da ne osjetim smrad tvoga tijela .Pozz
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
hebem li im sve prefrigano
Posjetite Usamljeni.com besplatan balkanski sajt za upoznavanje