promo
400

Novi brendovi u Planika prodavnicama: HUGO, BOSS i Karl Lagerfeld

Osluškujući želje i potrebe kupaca, od ove sezone kompanija Planika obogatila je svoju ponudu s novim brendovima.

U odabranim Planika prodavnicama i na online shop-u možete pronaći brendove Hugo, Boss i Karl Lagerfeld. Krajem 2022. godine svjetski modni gigant HUGO BOSS je najavio razdvajanje i nastavio poslovanje u dva pravca kao HUGO i BOSS.

HUGO kolekcija odjeće, obuće i modnih asesoara namijenjena je mlađoj populaciji koja se ne plaši iskazivanja svog stila kroz jake boje kao što su crna i crvena. Nova kolekcija temeljena na autentičnosti i odvažnosti već je osvojila srca mlađe populacije.

BOSS kolekcija odiše jednostavnijom i svedenijom paletom boja. Crna, bijela i smeđa su zaštitne boje nove ere modnog giganta BOSS. Modeli predstavljeni za proljeće/ljeto 2022. će pronaći put do svakog muškarca čiji stil karakteriše elegancija i udobnost.

Kompletnu ponudu Hugo i Boss modela pogledajte na ovom linku.

Za korak ispred svih. Vaša Planika.

Još jedan luksuzni brend, Karl Lagerfeld dostupan je u odabranim Planika prodavnicama. Najpoželjnije patike i salonke za proljeće/ljeto 2022. konačno ćete biti u prilici pronaći u Planika prodavnicama u Sarajevu, Banja Luci, Mostaru i Tuzli ali i na online shop-u www.planika.ba.

Dizajnom ovog modnog brenda dominiraju crna i bijela boja, a svaki komad ima fokus na lik i ime stvaraoca. Samim tim patike koje nose potpis Karl Lagerfeld postaju mnogo više od klasičnih.

Kompletnu ponudu pogledajte ovdje.

Obuću karakteriše jednostavan, ali ipak prepoznatljiv dizajn i vrhunski kvalitet, ukoliko ste ljubitelj klasike uz dozu neobičnosti i glamura, onda je upravo Karl Lagerfeld pravi izbor za vas.

Ostanite inspirisani Planikom. Neka vaši koraci budu Planika koraci!