Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam htjela da kosristim platnene pelene, al moram priznati da me upravo Niada svojom pricom i jako napornim stavom otjerala od te ideje :$ ispade da majka nije prava majka ako ne koristi platnene i to njene... ma nigjde veze :$ :$ :$
Svaka cast, Naida, samo nastavi dalje! Bas me interesuje da li je pamuk organiski ili... ?
svaka cast naida. u normalnom svijetu ovo bi svako pozdravio. spominjanje pdv-a je smijesno u ovoj prici.
svaka cast! drago mi je da se vracamo prirodnom, svi su ti proizvodi super, a ja licno imam sling maramu koju je naida pravila a ja dobila od prijateljice i SAVRSENA je i meni licno nezamjenjiva
Ja koristim platnene pelene od Naide i odlicne su. Natura pelene su dosta krute i male i jaaako skupe za mog bebaca tako da ih NEKORISTIM. Njihove pelene se ne prave u BiH :( Imam par kom. Platnene pelene su mnogo zdravije i sav novac koji sam ustedila na njima uplatila sam bebari zivotno osiguranje. Ne potrosi se mnogo na struji i deterdzentu jer se peru svaki 4 dan. Zelim joj sve najbolje jer je usrecila moju bebu :)
ima li ista pozitivno? super je da nase djevojke rade i snalaze se i ovo je bas ekstra ideja: zasto bi mi kupovali iz susjednih zemalja nesto sto nase zene ovdje siju??a za porez: pa valjda ce prijaviti kada bude imala dovoljno narudzbi!! mozda raja i dalje narucuje u hrvatskoj i srbiji. svaka cast na ideji!!
http://www.islamhouse.com/s/9815
Ja isto ne kontam ovaj tekst. Valjda su ove pelene za višekratnu upotrebu obzirom da su platnene. Joj ovaj tekst nije ni za Avaza.
A jel gugu.ba placa reklamiranje na sa-x ili \"znaju nekog ko radi tu\"? Platnene pelene u BiH nisu dosle sa Naidom Hrustemovic i Naida konkretno u ovom slucaju promovise svoje usluge sivanja za koje ne placa porez niti bilo sta jer radi ilegalno neprijavljeno kod kuce. Je li to ok? Samo pitam?
www.naturapelene.com prave se i u BiH vec duze vremena i dobavljive su tak da ovo nikakav ekskluzivitet.
Jednokratne su, ali se lako peru. Pa ako su jednokratne onda se valjda bace nakon jedne upotrebe. Ja zbunjujuceg teksta Svico draga.
\"Prednost ovih pelena, za razliku od \'običnih\' jednokratnih, je to što bebinu guzu nije potrebno tretirati kremama, a uz to ove pelene je veoma lako prati i održavati\" BEBINA GUZA SE OSPE I MOKRACA JE IZJEDE AKO SE BEBA NE PRESVLACI REDOVNO BEZ OBZIRA DA LI ONA NA SEBI IMALA PAMUCNE ILI JEDNOKRATNE PELENE Za korištenje samo platnenih pelena dovoljno je 20 do 25 komada, što znači da roditelji mogu dosta novca uštedjeti, s obzirom da su cijene, običnih, jednokratnih pelena poprilično visoke. USTEDIS NA PELENAMA A PLATIS STRUJU I VODU ZBOG PRANJU ISTIH
trebalo bi odmah poslat po jedan kamion dodiku i tihicu pa da vidimo jeli funkcionisu