Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Želimo da naš prostor izgleda kao da su radovi u toku." Mislim da je ovaj koncept ukraden iz BiH. Ovdje se sve kuće tako grade, a on misli da je izmislio toplu vodu.
Ovo je napravljeno sve od mog lajkanja. Ništa ovo nebi bilo bez mene.
Ja kod svog poslodavca vidim samo sunce kad izlazi
balkanska realnost
ja na krovu imam crijep
od kud njima pare za ovo znate li vi koliko kostaju ove plocice
Hvala klixu za slike unutrašnjosti!
super ideja. Nije kao kod nas gdje u kuhinji nemas gdje sjesti pa ti jede krhan za stolom i ne mozes da radis posao zbog mirisa piletine przene i sl.... Jos kad ne skloni taj ebeni tanjir nakon sto je pojeo pa ostane tu 2,3 dana je prica za sebe.. :)
Gdje ti radis, u grasu?
Jedan od porazavajucih podataka koje sam ja nasao je da je BiH trenutno na 182 mjestu "Pribavljanje gradjevinske dozvole".. i u odnosu na BiH losije su Eritreja, Srbija,Libija i Sirija?! "Prikljucak na elektro mrezu:...BiH na 163 mjestu a Eritreja na 107?! Source: http://www.doingbusiness.org/rankings
Da Bog-da propali...
I bič u ćošku. Fijuuu! Misija i vizija, haha.
Za regres 50 udaraca su bičom.
Sta je ono plavo poredano, nisu valjda Like-ovi?
Čovječe....para vrti gdje burgija neće!
@jaski...kakve veze ima tvoj odgovor na ovaj komentar?????
hocu posao
Hoce posao - moli boga da ga ne nadje. Izadji iz kuce i potrazi posao, nece tebe posao naci.