PROMO
10

Norwegian pharma: Norveški Omega – 3 premium proizvodi za jačanje imuniteta i zdravlje cjelokupnog organizma

Naučne studije i brojna istraživanja su pokazali kako Omega-3 masne kiseline imaju povoljan učinak na zdravlje čovjekovog organizma, zbog čega ih zdravstveni radnici stavljaju u sami vrh dodataka prehrani koje bi svi trebali konzumirati.

Glavni izvori Omega-3 masnih kiselina su plava riba i riba iz hladnih mora, a jedna od zemalja koja ima veoma dugu tradiciju u proizvodnji najkvalitetnijih sastojaka od ribe je Norveška. Norveške Omega-3 kapsule sadrže čiste, visokokoncentrovane, esencijalne masne kiseline koje predstavljaju važan dodatak ishrani te doprinose jačanju imuniteta i poboljšanju opšteg stanja cjelokupnog organizma. Omega-3 masne kiseline dragocjene su zbog izuzetno povoljnog djelovanja na zdravlje. U prvom redu štite srce i krvne žile sniženjem razine holesterola i triglicerida. One ublažavaju simptome osteoporoze, smanjuju nivo fibrinogena i učestvuju u prevenciji začepljenja krvnih sudova.

Najkvalitetniji sastojci iz ribljeg ulja povećavaju ukupne fizičke i psihičke performanse kod sportista i ubrzavaju oporavak mišića. Oni ne samo da su dobri za opšte zdravlje čovjekovog organizma, nego mogu poboljšati i učinak dijeta i vježbi za mršavljenje. Studije su pokazale da ljudi koji pokušavaju smršati uz pomoć vježbi i dijeta bolje kontrolišu šećer i holesterol ako su Omega-3 masne kiseline dio njihove ishrane. Omega-3 masna kiselina DHA je najzastupljenija Omega-3 masna kiselina u mozgu, dok Omega-3 masna kiselina EPA ima značajnu protivupalnu ulogu. Obje su neophodne za pravilan rad mozga i preporučuju se za poboljšanje pamćenja, koncentraciju i kod poremećaja raspoloženja.

ULTRA FISH OIL OMEGA – 3: Specijalno formulisano riblje ulje

Ova ekskluzivna formulacija kapsula ima povoljan učinak na srce, zglobove, kožu, mišiće i mozak te utiče na pravilan rad cjelokupnog organizma. Uzimanjem ovih visokokvalitetnih kapsula osiguravate dnevne potrebe vašeg organizma za Omega-3 masnim kiselinama.

PURE KRILL OIL OMEGA – 3: Ulje račića Krilla

Sadrži visoku koncentraciju esencijalnih masnih kiselina EPA i DHA kao i antioksidanse. Doprinosi zdravlju srca, zglobova, mišića, mozga i kože. Pomaže u smanjenju visokog nivoa holesterola. Koristi se za jačanje imuniteta organizma. Ova snažna formulacija idealna je za brzu nadoknadu potreba za esencijalnim masnim kiselinama kod sportista.

KIDS CHEWABLE OMEGA – 3: Bombone za djecu sa okusom voća

Norveške Omega-3 bombone za djecu sa ukusom voća sadrže esencijalne masne kiseline DHA i EPA, kao i vitamine D i E. Preporučuju se djeci zbog rasta i razvoja i to već od tri godine starosti. Doprinose jačanju imuniteta i poboljšanju funkcija organizma. Studije su pokazale povećanje koncentracije i sposobnosti učenja kod djece koja su konzumirala Omega-3 masne kiseline.

Najkvalitetniji Omega–3 proizvodi, sa najvećom koncentracijom esencijalnih masnih kiselina DHA i EPA od sada su dostupni i u BiH, a možete ih pronaći u dm prodavnicama.