Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo sam se informisao o toj "zemlji blagostanja", nasao sam sljedece podatke: Mnogi stari, koji imaju solidne penzije umru i u stanu se raspadnu, a da ih se niko ne sjeti. Imaju lovu, ali oni su hodajuci mrtvaci, koje niko nece. Vjerujem da bi ih se vecina mjenjala za Afganistan, samo da zive u krugu porodice, a ne ko vukovi samotnjaci.
Gdje si se informisao?
Slabo si se informisao, vjeruj mi!
Najviše neželjenih trudnoća ima među 60-ogodišnjom populacijom u Norge
Najbolja je BiH ,na ulici sve starci,u kafanama isto,ima tu poneki omladinac u vecini slucajeva nije mogao otici vani ili ce otici.
ma nije loša Norveška ni za mlade bgm...