Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi koji obilježavamo Praznik i koji smo svojim glasovima na referendumu izglasali nezavisnost BiH sada smo doživjeli da nam Bakir Izetbegović dijeli certifikate ko je patriota a ko nije. Moj glas je bio među 64% i nemam razloga da sada to slavim, to je bila moja dužnost i jer mi je pun ovog licemjerja. Za mene je od sada ovo samo dan kada su se Alija i Bakir zaključali u trezor.
Svaka cast moji Bosnjaci!!
Bosna, to je jedna dobra zemlja kad plače klobučaju kiseljaci sagni se i pij niko se ne ljuti. U Bosni ima jedna tišina u toj tišini jedna njiva u toj njivi obeharalo stablo. Bosna zimi po svu noć srebrom zvoni. Bosna ima Bosanca kad Bosanac liježe na počinak, on polahko glavu spušta na zemlju da zemlju ne povrijedi
Ja sam Bosnjak - dican junak:  Vjeran svetom domu svome,  Vjeran slavi svojih djeda  I narodu Bosanskome!  Njegov ponos na mom srcu  Ko amanet sveti stoji;  Ponos koji nigdje ne da,  da se Bosnjak lava boji!...  Majka me je Bosnjakinja  Zaklinjala svojim mlijekom,  Za cast ove casne grude,  Da proljevam krvcu rijekom....
Bravo. Lijep način da se iskaže ljubav prema Domovini.
„Zapis o zemlji“ Pitao jednom tako jednoga vrli pitac neki: A kto je ta šta je ta da prostiš Gdje li je ta Odakle je Kuda je Ta Bosna Rekti. A zapitani odgovor njemu hitan tad dade: Bosna da prostiš jedna zemlja imade I posna I bosa da prostiš I hladna i gladna I k tomu još da prostiš Prkosna od Sna.
"Ima Bosne beglerbeže i Bošnjaka u njoj, bilo je prije biće i poslije vas"
..... Bosna je ljubav....