Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo je vidjeti nase mališane kako uzivaju. Svaka cast na organizaciji. I stariji su odlicno iskoristili dan. Hvala gradonacelnice Skaka, uljepšali ste nam vikend!
Samo da znam kakve veze Skaka ima sa sankanjem na Trebeviću? Glupi SDA botu, uhljebe i beskičmenjaku. Kako te nije stid tipkati naručene komentare za ljude koji štite ubice i pljačkaju vlastiti narod?
@Hipoteza Upravu si, ti imas veze. Ti si obezbjedio žičaru, ti pravis i ovakve projekte. Ti si im sve omogućio i tvoji propali stranacki uhljebi!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mi samo trebamo da izvedemo djecu iz kuce, i da ih odmaknemo od telefona. Sve ostalo nam je omogućeno u gradu. Sve pohvale Skaki!
Prvo i zadnje što je Skaka uspješno organizovao su ti i takvi botovi na Klixu što pišu za kilu kafe i šećera.
@Hipoteza On je zasigurno puno vise napravio za ovaj grad nego gnjido poput tebe koji sjedi pred kompjuterom i pljuje po svemu zivom. Nemam veze ni s SDA ni s SDP ali kad vidim olose koji konstantno sjedu, ne rade nista, samo hejtuju, pljuju i sire pesimizam, onda su mi i SDAovci i SDPovci i svi politicari drazi.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Haha.Evo se zahvaljujem Skaki što je pao snijeg.
ZAISTA TREBA ZAHVALJIVATI Skaki što prirodno postoje padine Trebevića....ha...ha...Pa ko vam brani da se sanjkate ili "vam je on to imogućio"? Stvarno su svi pomahnitali
@lyon57 koja plitkost od razmisljanja, covjek napravio zicaru, stavio jako niske cijene, organizovao druzenje, besplatan caj i jelo i kao nije on. Ma ne kralju ti si to uradio!
@brineta21 , ti si glupa ko koza, kakve veze ima žičara, besplatan čaj i grah, pa nije ovaj narod baš tolika fukara da zbog "njegovih" zasluga ide na sanjkanje...
horde botova se iz aviona daju prepoznati
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Hvala Skaka što održavašbtemperaturu ispod nule, da tebe nema, snijeg bi se davno istopio! Raja iz udruženja Snješko Bjelić Širokača
Mozemo nekoga da ne volimo ili ne simpatisemo, ali je cinjenica da ovaj gradonacelnik radi mnogo vise nego svi prosli koji su bili. Iz tog razloga ima moju podrsku za sav dalji rad!
bravo za skaku ovo je divno zaista
Ne vjerujem da i na ovo ima odvratnih i zlobnih komentara.. Smijeh koji se prolama padinama Trebevića i sreća na ljudima ove dječice i starijih ljudi sve govore, a vi ćete i tako pocrkati od muke...
@Ljubicanstvena30 ti si već crkla.
Bravo Skakaaaa, rasteš svaki dan sve vise i viseeeee!!!!
Uvijek sve zavrsi političkim prepucavanjima. Mene nije briga ni za stranke ni za politiku. Skaka dobro radi i od mene ce uvijek dobiti pohvalu. Ovo je dobra stvar. Ja nisam znao gdje cu s djecom sinoc a danas smo se super proveli. Umorni i sretni. Hvala gradonacelnice
Sarajevu se definitivno vratio stari sjaj. Ako pogledamo desavanja i park Hastahanu i sva desavanja tamo, pa sada i Trebevic, jako lijepa slika Sarajeva se salje!!! Bravo Skaka!
Ti od svega imaš nekoliko komentara i svaki "slučajno" u tekstovima o Skaki.😁 I nisi sam(a) ima vas ovdje još dosta. Dovoljno je otvoriti sve komentare i nickove (plaćene botove) koji pišu pozitivno o Skaki, da sve bude jasno.😄 Pravite gafove kao i onaj kome pišete salve pohvala.😄
@RibaZvanaFikreta A i ti si se pretrgao sa komentarima, iz tog razloga ih imas 10. Ponekad je bolje šutiti nego se praviti pametan!
Svaka cast gradonacelniku Skaki i svim projektima koje pravi za dobrobit svih gradana Sarajeva Samo naprijed
Divno je bilo gledati djecu kako uzivaju. A koliko sam mogao primijetiti da je i turistima bilo interesantno posmatrati ovakvo dešavanje!
Mislim da se na ovo nema sta reci, osim svaka cast Skaka. Ovako se to radi!!!