Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ženskim biljkama je zabranjeno da se posade
Ja sam zena, i napravila bih neki mini test, cisto da se provjeri je li zena retardirana prije nego sto joj se dadne bilo kakvo pravo donosenja odluka. Vecina su glupe, zle i koristoljubive.
Većina ovih pravila u BiH normalna pojava
tad je sreće i bilo
Tek je sad život žena nepodnošljiv, ako smo svjesne toga. Sad vozimo tramvaj, puzimo po blatu kao vojnici, smrzavamo se na straži jao vojnici i na ulici kao policajci, i moramo rađati, što nije slučaj sa muskim. Sad smo prevarene i upregnute ko životinje...
Dok je tako bilo i valjalo je kako su one ravnopravne sve je naopako krenulo
Sve su nasminkane po uzoru na muskarce
Sve ove zabrane im treba opet uvest...
@TomislavPiplica Ma ja, šta će im prava, nije da su živa bića
Odlicno,nek idu onda na prve linije u ratu a ne samo da ciste pistolje...tu se nesto ne bune i ne traze ravnopravnost