Komentari (376)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je to lijepo, samo tako nastavi. Samo reci da dva instruktora jahanja u BiH ima, to je diskutabilno jer u zemlji koja ima historiju konja sigurno ima i puno vise pravih strucnjaka
Nikad konja među noge.(stara kineska poslovica)
Nejra Pinjo o terapijskom jahanju Znanje iz Amerike želim primjeniti u BiH --------------------- u trokutistanu ti nece faliti konja,...a u Republici Srpskoj ce da te jasemo bolje nego crnci iz USA
Kako se vlahinjice is Smrdske i Smrdije odma okupljaju kad čuju da je u blizini neki Bošnj'o... Ja ih recimo lično prvo dobro okupam a tek onda puštam da jašu po mom obrezanom mirisnom.
@SuperBone sta je to 'bosnjo'???
Jahanje konja i kurca kod žena je to jednakost??!!Svakako žene jašu konje??!!
Trola cura perverznjake samo tako
Svaka cast Saneli Jenkins sto je finansirala ovu curu u svom putu!
mene moze zajahat kad god hoce
očito nemaš zainteresovanih, pa pozivaš javno na jahanje. Bezbeli si loš konj
Prvo reci hop pa onda skoci. Sto znaci: P; ako se neko pretjerano hvali da moze uciniti i ono sto prisutni smatraju dane moze, odgovara lat. Hic Rhodus, hic salta.
Dao vjeru za nevjeru. Sto znaci: Ako neko obeca pa ne uraditi to sto je obecao.
Gdje (DJe) je mnogo baba, kilavo je dijete. Sto znaci: Komentar kada se mnogo ljudi, uglavnom zena bakce okodjeteta, a svaka od njih bi zeljela da ga na svoj nacin, hrani, njeguje i odgaja onda takvo dijete ne uspijeva dausvoji ni jedan od tih obrazaca kojim ga uce, nego se izrodi u slabasno i nesposobno dijete, Ne mogu trikuce...
Bolje da te tjera Turcin sa sabljom nego Svabo sa perom. Sto znaci: P komentira netrpeljivost prema tuskoj sili iaustrijskougarskoj birokratiji koja je za neke ljude bila gora od fizicke sile.
Zena nece kazati samo ono sto ne cuje (zna). Sto znaci: P je komentar na zeninu zelju za pricanjem i ogovaranjem.
Guzicom nikada ne zatvaraj vrata. Sto znaci: Savjet da ne treba biti neljubazan u onoj situaciji kada covjek npr.napusta neko drustvo, firmu u kojoj je dobio ili dao otkaz.
Zmija ti pije krv, a ti je pitas da li je zedna. Sto znaci: P je ironican komentar na necije stanje u kojem onaj sto cinidobro ne vidi da mu ta osoba misli lose.
Nisam se bunjike najeo. Sto znaci: Bunjika je otrovna gljiva koja izaziva halucinacije, pa onaj koji je pojede ponasase mahnito, onaj koji kaze ovu izreku tvrdi da nije lud kao sto ga neko prikazuje.
Plati pa klati. Sto znaci: P naglasava vaznost placanja bilo kakve usluge i istice da se sve prvo treba platiti pa ondanesto dobiti, Koli(k)o para...