Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne serte!!!
u mom slucaju je bas suprotno
sto ne volim istrazivanja ovog tipa uvijek nesto bubaju i mjenjau cas ovo dobro cas ne valja sad ovako sad onako, pa covjece ja ne mogu zinuti kad nisam spavao pa budem ko mrtav , ne mogu kasike uzeti kamoli da mi je do jela samo kontam kako bi isao leci .
Pa sta ako je grupa koja je spavala manje konzumirala vise kalorija? Zato ih je i trosila vise jer nisu bili u stanju mirovanja, logicna posljedica je i povecana konzumacija ali i potrosnja.