Pet koraka ka zadovoljstvu
2
Naučite da budete sretni
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja cu biti sretan ako sutra dobijem milion KM na Bingu
ali sve je to uglavnom kad imas nekog, ali kad te neko koga volis ostavi kao trebamo misliti o onim lijepim trenucima. Ja za tim zalim i onda mi bude gore.
kad je čovjek skroman i ne očekuje ništa ni od koga, te gleda isključivo svoja posla, bit će i sretan. oni koji stalno gledaju šta drugi kako drugi i očekuju bog zna šta od bog zna koga, nikad neće biti sretni!
dovoljna je jedna carobna trava da bi covjek bio srecan do neba
KOJA GLUPOST!! Za sve ove savjete su ti potrebne dobre pare. 1.Za djevojku moras imati novac da je izvodis. 2.Za brak moras imati kucu i pare,jer se niko nece udati za kokuza. 3.Brak sa kokuzom-svadja stalna,belaj itd... 4.Porodicni odmori,ljetovanja-bez para mozete mastat. 6.Iskustvo te uci da su ti za sve potrebne pare pa kad god pokusas ostvariti neki cilj sjetis se tog iskustva(biti kokuz) i izvuces pouku: Neces se upisivati na faks jer nemas para,neces se zeniti jer nemas para,neces ici na ljetovanje...itd..itd..
Čovek jedino kada je slobodan može biti srećan. Uzmite mu tu slobodu u ime ljubavi i dobićete jednog voljenog nesrećnog čoveka.
Ljudi cesto smatraju da ce biti srecni [i imati mir u dushi] kada budu imali nekoga/nesto [nekoga da ih voli recimo]. To je potpuno pogresno, to je zabluda. Ne mozes mir i srecu da zasnujes na necemu sto uvek moze vrlo lako da ti izmakne, decko / novac... Onaj koji pokusava na tome da zasnuje mir - zapravo uvek ima nemir - jer stalno oseca da to nesto moze da se izjalovi i da mu izmakne. S toga, sasvim logican zakljucak je - da se mir i sreca treba graditi oko necega sto ne moze da izmakne - a to smo mi sami - nasa ogromna neistrazena dusa - koja [kada spozna samu sebe] nadje u sebi i mir i ljubav i srecu, i to u ogromnim neiscrpnim kolicinama.
nemojte se zaljubljivati,pokusajte sto je vise moguce da izbjegavate osjecaje i sve ce biti ok
Jel se ovo neko napio pa zahebava, il je ovaj font nova furka na portalu
Radujem se sto imam 9piva u frizideru. Radujem se sto cu sada sve u slast da popijem. Necu u opste da razmisljam o negativnim stvarima, kao sto su npr. da cu trasu jbt sve po spisku sto sam nenaspavan i mahmuran na poslu... U pravu su ovi nauchnjaci.... -haj\' uzdravlje...
Filteri ne dopustaju recenicu iz gore postavljenog clanka. Zasto kvazi novinari sa- x-amogu pisati ono sto mi ne mozemo?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
ako hoćete da budete sretni na slijedećim izborima glasajte za mene i taju...pod nama vam je bilo sigurnije nego pod malićkom i alijom... IMAM IPAROLU Z SREĆU.... ............DOLJE CRVENI KMERI...........
http://youtu.be/GhxqIITtTtU HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Aj em ćo hepi...