Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zene koje uspiju u svojoj karijeri moraju da budu upravo ovakve zbog muskaraca. Vjecito omalovazavanje u bilo kom vidu, pocni od vozaca, kad vide zenu za volanom, ahh zena.Ta svijest se polako mijenja.J.Korea, izabra zenu, Brazil, Argentina, N,Zeland je godinama vodila zena, Australija,Indija Indira Gandi, Americke ministrice vanskih poslova, zadnjih godina sve zene.Na kraju, imamo majke koje su veliki primjer svima nama.
A sto, sta fali ovim zemljama?
Napredju samo oni bez tursko-islamskih osobina.
Mislim da napreduju, generalno uzevsi, samo arogantne osobe koje se na putu postizanja vlastitih ciljeva ne pridrzavaju ama bas nikakvih moralnih nacela, nego izrabljuju, ucjenjuju, iskoristavaju i ponizavaju sve one na njihovom putu. Eto, to je ta "tajna". Razmislite kratko o vasem pretpostavljenom ili osobi koja je u vasem okruzenju nedavno unaptijedena pa cete shvatiti o cemu govorim..
Žena, ako je pametna, inteligentna i obrazovana, uspjet će u svakome sistemu i u svakoj državi, bilo to prije ili kasnije !!!
...pa, ako ne ide snagom argumenata, mora se argumentom snage...
Ja ne znam da li je ikada ijedan muškarac (koji ne želi potajno da ga žena bičuje i zigu straponom) nagradio žensko drčno, muškobanjasto i agresivno ponašanje. Svima su te žene odbojne i svi se okreću urednim, ljubaznim, submisivnim i ženstvenim hanumama sa BMI-jem od 18-21. Ne znam gdje nalazite ove studije.
...elem, žena k'o fikus?
Da, ali, ovo je nažalost tačno samo u nekim sretnijim zemljama. Koliko ja primjećujem, u našem tamnom vilajetu najbolje napreduju žene sa izrazitim fizičkim ženskim adutima, te one koje su voljne da ih založe u cilju zarade i napredovanja....