Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blago njima a i pametno od Turske vlasti.Niko ga bolje nece odgojiti i vaspitati kao onaj najblizi
A nevlADINE ORGANIZACIJE ??
@lijepi huso ! sto ??? ja cu biti najbolja nana/baka na svijetu
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
U BIH nane čuvaju svakako. jer mama nema vremena od face, a otac od kladionice. Danas ih ne rađaju sebi nego nanama.
A ovi nasi i od njih pare klepaju..
Slika zanimljiva, plata mizerna. Nane se svakako bogatstvo!
Ja bih odmah cuvala djecu.
Hoce li nas Bakir i Denis ikad imati Erdoganovu i Yildirimovu pamet.
Kod nas bi nane bile dosad milionerke
Čini se fina ideja, ali što ako nana preseli čuvajući djecu? A roditelji se vraćaju tek u 4, recimo.
Tobe jarabi, ali zamislivo.
@SharganovoUlje a sta ako se zapali obdaniste dok su djeca u njemu? Mislim sbb kbb
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svida mi se ovo, svaka cast
Sada cu da kaznim sama sebe i 7 dana na ulazim na Klix. Samo se dzabe nerviram i sve vise gubim nadu da u ovoj drzavi postoje normalni ljudi - al ne mogu grijesiti duse ima ih par. Koliko samo primitivizma, nemam rijeci. Nije ni cudo sto i ove mlade generacije nose u sebi bosnjak, srbin, hrvat - koje sta kupio- ko ima vise ili manje - kada podrzavate nane s djecom po komsiluku da hodaju i slusaju traceve i politku umjesto da se igraju sa svojim vrsnjacima.
@Krokodilskesuze Ja ne podcjenjujem svoje roditelje. Moji roditelji su odlican posao obavili i mnogo ih postujem. I moji su roditelji i svekrva cuvali moju djecu jedan period, al pod mojim uslovima koje su postovali. Cinjenica je da su nana i dedo mnogo blazi i osjetljiviji sto se unucadi tice nego sto su bili prema svojoj djeci, zato NE SERI i ne govori nesto o cemu nemas pojma. Hebo vas Erdogan primitivac i diktator.
@nikadgore nevjerovatno primitivni ljudi, nece ova zemlja nikad izaci iz supka svemira
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
glupost. domaći idioti, očekivano, svršavaju. prvo, ništa ne plaća neka imaginarna, svemoguća država. sve što država nekom dadne, prije toga mu je kroz poreze i ostale dažbine i oduzela. u stvari, oduzela je triput više, samo što većinu usput proguta uhljeb-armija. drugo, šta sa onima koji nemaju babu u porodici? treće, time će se stimulisati prvenstveno siromašniji slojevi društva da do početka školovanja drže djecu kod baba i djedova.
nije teško pretpostaviti da su u siromašnim slojevima babe i djedovi uglavnom polupismeni i zaglavljeni u nekom svom svijetu od prije četrdeset godina, kao što je to slučaj i kod nas. pored najbolje volje i ljubavi za svoje unuče, ono pored njih neće napredovati. šta je stvarni cilj? bogatiji, vladajući sloj, će svoju djecu odgajati u elitnim vrtićima, gdje će, okruženi vršnjacima, uz najbolje vaspitače polako uzrastati u buduću elitu.
dotle će sirotinja svoju djecu odgajati kod baba i djedova, gdje će djeca uz njih upoznati čari idiotskih serija za sirotinju, i naučiti vještine poput gledanja budućnosti u izvrnutoj šoljici kafe, da bi, tako pripremljena, u startu zaostajala za djecom elite i na kraju, u budućnosti, postali idealni debili, obožavaoci dragog vođe, alahovi robovi, spremni teško raditi i krv proliti za svoju svetu zastavu, državu i predsjednika.
Aferim, Turska. Aferim! Tako to rade 'zatucane' muslimanske zemlje. Briga o očuvanju porodičnih vrijednosti kao nikad prije u svijetu
a sto su to porodicne vrijednisti? da te baba cuva? to vrijednost....ej, zemljo propadni...
nane su zakon!
I srbi traze zaostale alimentacije Tajipe..
hahahhaha
Tete u vrtićima na aparatima!
haha .. ovo samo turci mogu smislit..