Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa se čudimo ratovima i tragedijama....eeeeee
I TITANIK JE BIO AL NEMA GA VISE.
KAKO VAKO CIM OTVORIM KLIX, ZALEDI MI SE KOMPUTER JEDNU MINUTU VREMENA... SVAKI PUT.. JESAM LI JEDINI??
ovo je bas ekstra
pliva u srbskim vodama
ne izazivajte sudbinu cunami bi ga razbio ko beba zvecku
Abigal.
Bice samo da im moja malenkost fali...
...od svega, vrijede mawi cwatki pingwini :)
Hehehehhe, koja si ti legenda ;) Nrema nista ljepse nego kad vidis zaljubljenog covjeka, sjetim se sebe kad sam bio mladji...Znam nisi ni ti mlad bas, al et, dajes mi nadu...Pozz P.S. Dosta ljudi ima gadjenje kad to vidi ili cuje, al to je samo ljubomora, treba da prevazidju sve to i uzivaju, na zalost nekad su potrebne godine...
@Trojanac ...ma, bolan, ja jako ufatio pubertet, sve bubuljice ganjam po licu :))) ...a što se tiče ljudi, obraćaj pažnju na njihovo mišljenje taman toliko koliko oni obraćaju pažnju na tvoje. kraće rečeno, baš te briga šta misle.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)