Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svijet gazi naprijed a u BiH kod nekih je i dalje mekteb gornja granica obrazovanja.
extra. isto ko kod nas. padaju li u ovim školama stropovi?
zaboravili ste primjer jedne naše škole, također unikatna..dvije zgrade, jedan parking, pri upisu vade ti krv kako bi se utvrdilo nacionalno porijeklo, dvije firme iste đake prevoze u dvije potpuno različite škole..itd, itd..
Bolje dvije skole pod jednim krovom nego dvije skole bez krova (By D.Č.)
🔝 🔝 🔝
Iz vecine takvih skola izlaze debili nesposbni za zivot....ova na Rhode Island i ova u NY vrede nesto....
Jest jest, najbolje su one vaše komunističke škole u kojima se djeca tuku i dehumaniziraju da postani robovi poslušni sistemu. To što vi smatrate školom je samo stvaralo mediokritet i štrebere koji uče za ocjenu, a ne za znanje.
@Napacen nisi vredan tinte za objasnjenje...a ni vremena..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Škola,kako je mi poznajemo je,odavno,prevaziđena...djeca treba da uče jezike,kulturu,umjetnost,informatiku,i da se bave sportom...sve drugo može fakultativno-prema talentu i individualnim sklonostima!!!
Tačno, ali hajde sad to objasni onim metuzalemima koji misle da je škola sjediti 8 sati na drvenoj stolici i slušati nezanimljivo predavanje nadrkanog profesora koji je zaboravio da mu je glavna dužnost da nauči dijete, a ne da ga maltretira i hrani svoj ego koji je u biti vrlo malen o čemu govori i činjenica da ga hrani zlostavljanjem neformiraih ličnosti.
@Napacen šta ćemo sa SDA kadrom u školama koji predaje demokratija, kulture, vjeronauke?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)