Promo
94

Najbolji provod na vrhu Jahorine: Dnevne zabave na otvorenom, a večernje uz poznate pjevače

Sjajna zimska sezona na Jahorini uveliko traje, odlični uslovi za skijanje i boravak na planini obilježili su januar mjesec.

Ova planina bilježi nezapamćeno veliku posjećenost i interesovanje gostiju iz raznih krajeva svijeta. Pored sjajne skijaške infrastrukture, gostoprimstvo ljudi sa ove planine je nešto što ostavlja nabolji utisak na turiste.

Utisku svakako doprinosi i odličan provod a sinonim za najbolju zabavu ove sezone je svakako Olimpijski bar smješten na samom vrhu Jahorine.

I ovog petka goste Olimpijskog bara zabavljala je Ljupka Stević čiji su sjajni nastupi zakazani i za dva naredna petka, 4. i 11. februar, sa početkom od 21:00 čas a svi koji rezervišu svoje mjesto na broj telefona 066 704 082 dobijaju besplatnu vožnju gondolom Poljice do vrha. Olimpijski bar će ugostiti i pjevačicu Romanu Panić 14. i 24. februara.

Sjajne warm up dnevne žurke elektronske muzike i nastupi globalno poznatih DJ-eva upravo ispred Olimijskog bara prvlače veliki broj posjetilaca. Jedna od njih održana je u četvrtak 27. januara ispred Olimpijskog bara na vrhu staze Poljice, dok nas sljedeća očekuje već u nedjelju 30. januara sa početkom od 12:00 časova na istoj lokaciji.

Olimpijski centar Jahorina će 11. i 12. marta 2022. godine, biti domaćin manifestacije Winter Magic by Brodolom, na kojoj će učestvovati brojne regionalne i svjetske zvezde elektronske muzike. Pregovara se sa nekim od najpoznatijih svetskih imena elektronske muzike a uskoro će biti objavljen line up.